2016 – bilanț pe scurt

Cred că 2016 a fost anul în care am scris cel mai puțin pe blog. Multă treabă la job (Arhiva TVR – concretizată în #ExpoTVR60), am lipsit, așadar, motivat și de pe blog, și de la evenimentele offline. Am multe articole în draft, pe unele am să le public în acest an, altele, însă, nu vor fi publicate probabil niciodată.

Iată care au fost cele mai citite 10 articole publicate în 2016:

În decembrie am sărbătorit 9 ani de când scriu pe blog, 9 ani cu povești despre oameni, campanii, acțiuni. Idei pe verticală. Am sărbătorit cu un concurs cu premii pentru sezonul rece, premii oferite de Fares. Mulțumesc, așadar, Fares!

Finalul anului 2016 mi-a adus o bucurie imensă: câștigătoare, pentru a doua oară, la concursul Reporter și Blogger European 2016 (organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România), categoria Blogirina.bartolomeu.ro – cu o serie de articole pe tema UE:

În ceea ce privește 2017, am multe planuri despre care voi povesti la momentul potrivit. Multe planuri, multe pasiuni, multe zâmbete. Și apropo de pasiuni, privește filmulețul următor. Este excepțional! De câte ori (te) crezi diferit, doar închide ochii, gândește, simte și vei vedea că nimic nu-i imposibil!

La mulți ani și să ne vedem/auzim/citim cu bine și în 2017! 🙂

Tu ce îți dorești pentru noul an?

 

 

Acest articol a fost citit de 12201 ori

Articole asemănătoare

2 comentarii pentru “2016 – bilanț pe scurt

  1. Iti doresc un an plin de emotii, Irina draga.
    Eu mi-am propus sa ma redescopar si sa ma vindec de lipsa de timp.
    Sper sa pot.
    Toate sa iti fie dupa cum vrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.