#StămAcasă și citim

by Irina Bartolomeu

Cărți și ziare gratuite, oferite de edituri, librării și biblioteci românești

  • Editura Humanitas oferă gratuit peste 50 de cărți, în format .pdf, în limba română, aparținând unor autori precum Gabriel Liiceanu, Ana Blandiana, Radu Paraschivescu, Ioana Pârvulescu, Virginia Woolf, Aristofan, Franz Kafka sau Goethe.

 

 

  • Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” vă oferă o colecție de 3594 titluri de carte, full-text care acoperă o varietate de domenii de interes, utile nevoilor de informare și documentare.
    Accesul se face direct pe catalogul OPAC și utilizând în cadrul căutării termenul „e-book” și criteriul „orice termen din înregistrare”.

De asemenea, în perioada stării de urgenţă, până la revenirea la starea de normalitate, toţi utilizatorii vor avea acces la ediţiile online ale publicaţiilor Bursa şi Ziarul Financiar & Business MagazinEdiţiile e-paper sunt identice cu formatul print şi pot fi accesate de pe orice dispozitiv, fiind adaptate pentru accesarea de pe desktop, smartphone sau tabletă. Ediţia e-paper a Ziarului Financiar va fi disponibilă pe site-urile: www.zfcorporate.ro şi www.zf.ro începând cu orele 22.00 ale fiecărei zile, în avans faţă de publicarea în condiţii normale a ziarului. Detalii, aici.

 

Listă în curs de actualizare. Dacă mai știți și altele, adăugați-le în comentarii.

 

 

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe