Termeni și condiții

1. Acceptul conditiilor de folosire

irina.bartolomeu.ro este un blog fondat, administrat si actualizat de Irina Bartolomeu.

Folosirea acestui blog este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator si, deci, utilizator al blog-ului irina.bartolomeu.ro sunteti de acord sa respectati aceste reguli.

Irina Bartolomeu isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment structura si continutul oferite de irina.bartolomeu.ro sau poate suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.

Regulile de utilizare a blogului irina.bartolomeu.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor. Intrucat aceste reguli sunt oricand accesibile pe blog, voua va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati.  Irina Bartolomeu isi rezerva dreptul de a stabili reguli suplimentare ale blogului care vor fi considerate parte integranta a conditiilor generale de folosire a blogului irina.bartolomeu.ro
Aceste reguli statueaza modul de folosire de catre utilizatori a blogului irina.bartolomeu.ro, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini in cadrul carora nu se specifica altfel) publicate de Irina Bartolomeu se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor si drepturi conexe). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al autorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate de Irina Bartolomeu, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare continute in blog-ul irina.bartolomeu.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii blogului irina.bartolomeu.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau sa distribuie materiale provenind din blogul irina.bartolomeu.ro

Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori sau abonati la irina.bartolomeu.ro, imi rezerv dreptul de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest blog.

3. Dreptul bunului simt

Utilizatorii (vizitatorii) pot comenta pe acest blog in limita bunului simt. Nu agreez cenzura, dar imi rezerv dreptul de a sterge acele comentarii injurioase, rasiste sau care aduc atingere unei alte persoane. Combateti ideea, nu persoana! De asemenea, nu agreez linkurile de publicitate din cadrul comentariilor. Pentru publicitate de orice fel, ma puteti contacta la adresa de e-mail din pagina de contact. Imi rezerv dreptul de a sterge comentariile care contin linkuri de publicitate catre alte produse/servicii.

4. Acest blog colecteaza si prelucreaza date personale. Ce, cum si in ce scop aflati din pagina Politica de confidentialitate. Aveti la dispozitie si Politica Cookies.

 

Pentru utilizarea acestui blog este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor.

Vizitarea in continuare a acestui blog presupune ca intelegeti, sunteti de acord si ati acceptat termenii si conditiile mentionate in aceasta pagina.