Today… I am happy

by Irina Bartolomeu

Nu prea scriu articole motivaționale, însă scriu din suflet și din experiență. Astăzi am un tricou pe care scrie… ”Today I am thankful” și nu uit niciodată să fiu recunoscătoare, să mulțumesc sau să mă bucur de orice lucru, indiferent cât este de mic sau de mare. În ciuda faptului că mereu mi s-a spus… Nu poți, iar eu am răspuns de fiecare dată… Ba pot! Trebuie doar să deschizi ochii și să privești în jur. Astăzi poate fi zâmbetul omului de lângă tine, mâine poate fi ajutorul de neprețuit al altcuiva, poate fi chiar și cafeaua de dimineață care-ți dă energia și buna dispoziție, poimâine, prietenii, colegii, copiii, cățeii, soarele, iarba verde, marea; privește cerul și doar bucură-te de orice lucru oricât de mic pe care, poate, l-ai ignorat până atunci.

Centrul Comercial Vitantis ne provoacă să povestim despre lucrurile mici care ne fac fericiți. Trebuie să știți că, pe pagina de Facebook a Centrului Comercial Vitantis puteți înscrie un #happyselfie și puteți câștiga, astfel, 1000 de euro.

Today I’m happy… pentru:

  • fericirea precum cea din ochii copilului meu:

  • lumea care poate fi văzută și altfel:

  • România văzută așa, în toată simplitatea ei, iarba verde de acasă, tradiții și obiceiuri păstrate de veacuri:

  • sau România văzută așa, cu zeci de mii de inimi tricolore la unison:

foto Dan Mihai Balanescu

  • cafeaua, bucuria din orice moment al zilei:

  • bucuria cumpărăturilor… încă o rochiță, deși ”în dulap mai erau vreo 30 asemănătoare”, conform celor spuse de soț (shopping-holic, recunosc!):

desigual

  • ”momentul vieții mele”, cum spunea tata în ziua primului examen de bacalaureat; dar mult mai intensă a fost bucuria când am terminat facultatea, cu ideea că în sfârșit mi se îndeplinise visul, acela de a deveni jurnalist. Bucuria vieții mele continuă și azi… Dar și prima postare pe blog și apoi următoarele care au dus la primele evenimente, primele relații și impresii, primele recunoașteri, prima vizită la Bruxelles ca blogger, primele campanii Blogal Initiative, primele colaborări și câte și mai câte. De atunci, scriu și scriu despre micile bucurii ale vieții…

Dar tu? Care sunt acele lucruri mici care te fac fericit(ă)?

You may also like

2 comments

magda 15/02/2017 - 18:12

In fiecare zi din viata mea sunt recunoscatoare pentru cel mai minunat copil. La asta, in fiecare zi se mai adauga oameni si intamplari care ma bucura. Azi, de ex am cunoscut un om special si sunt recunoscatoare pentru asta.

Reply
Irina Bartolomeu 15/02/2017 - 18:20

@Magda, iar eu mă bucur teribil că te cunosc ? ?
PS. Mâine dimineață ne vedem la cafea, da? ?

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe