Scaunul cu masaj, ideal pentru birou

Zilele trecute am scris un feedback pentru site-ul de imobiliare Gimo.ro, feedback inscris in concurs si jurizat de Cristian Florea, Alexandra Baran, Blogatu si Sebastian Antonio Juhasz. S-a acordat un premiu suplimentar, acesta constand intr-un scaun cu masaj.

Am primit scaunul, l-am montat si, bineinteles… bataie pe el. Eu, copilul si cei doi catei. 🙂 Pentru ca senzatia data de scaunul cu masaj e foarte faina. Are 3 nivele de intensitate, iar functia de masaj in 9 puncte asezate astfel: 3 in dreptul umerilor, 3 in zona lombara, 3 in zona feselor. Pe telecomanda sunt trecute cele 9 puncte; se poate alege zona preferata, nivelul de intensitate sau se poate alege modulul automat care trece prin toate punctele. La cate ore stau in fata computerului, un scaun cu masaj e numai bun pentru relaxare.

Scaunul are o structura din lemn si metal, iar tapiteria este din piele de tip „split leather”. De asemenea, detine si un mecanism de balans, pentru reglarea pozitiei ideale. Bineinteles, este ajustabil si in inaltime, are roti, iar bratele sunt confortabile. Ce ti-ai putea dori mai mult? 🙂

Acest articol a fost citit de 7563 ori

Articole asemănătoare

2 comentarii pentru “Scaunul cu masaj, ideal pentru birou

  1. Tanti, cum e scaunul? Sa primesti o asemenea bijuterie, e ceva. Ma gandesc serios sa-mi cumpar unul, asta deoarece vreau sa ma relaxez atunci cand muncesc.

  2. propun o OUG prin care toti angajatorii sa fie obligati sa puna la dispozitia angajatilor astfel de scaune pe durata celor 8 ore de munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.