Propune Personalitatea Online a Anului

by Irina Bartolomeu

Mai sunt 4 zile în care poți propune Personalitatea Online a Anului! Traditional, la Webstock Awards sunt premiate proiectele deosebite. Anul acesta insa, in competitie, a fost adaugata o categorie noua: Online Personality of the Year, sustinuta de Intel, care isi propune sa aduca in prim plan persoanele care s-au remarcat prin activitatile lor in mediul digital in ultimul an: persoane care se exprima prin intermediul blogurilor si site-urilor si au o prezenta dinamica in retelele sociale, persoane care au creat comunitati si sunt recunoscute ca voci importante in domeniul lor, persoane implicate in activitati online cu impact in randul unor grupuri sau comunitati. 

Acest premiu special va fi acordat prin votul exclusiv al publicului prin intermediul unei aplicatii online pe site-ul Webstock, incepand cu 2 septembrie. Nominalizarile se pot face pana la 30 august, online, completând formularul.

Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys: In cei 7 ani de Webstock am reusit sa avem ca vorbitori unii dintre cei mai implicati oameni din online si nu pot decat sa ma bucur ca, acum, alaturi de Intel, incercam sa aducem in plan cat mai multi oameni care fac lucruri extraordinare in mediul online.

Manuela Ciugudean-Toma, Marketing si PR Manager Intel, Europa Centrala si de Est, a spus la randul sau: Suntem bucurosi sa ne alaturam fenomenului Webstock in calitate de partener tehnologic. Asteptam cu nerabdare sa premiem creativitatea, originalitatea si popularitatea din blogging-ul romanesc.

intel

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe