ShapeShift Gym Camp – tabără de slăbit și nutriție

by Irina Bartolomeu

De câte ori n-ați spus: ”De mâine m-apuc de regim!” sau ”De mâine mă duc la sală!”? O tabără de slăbit și nutriție ar fi formula ideală pentru cei nehotărâți, pentru cei care nu se simt în largul lor în sala de sport sau nu știu ce stil de antrenament să aleagă sau care este trainerul potrivit.

În perioada 24 – 27 septembrie, la Fundățica, jud. Brașov, tabăra ShapeShift aduce o soluție echilibrată și pe termen lung pentru cei care doresc să-și îmbunătățească forma fizică, imaginea și starea de sănătate. De asemenea, tabăra se adresează mămicilor care au rămas cu câteva kilograme nedorite după naștere și doresc să scape de ele. Dar și domnii sunt așteptați în tabără, conceptul fiind gândit pentru mai multe categorii de public.

ShapeShift vine cu soluții, precum și cu planuri alimentare potrivite fiecăruia și adaptate oricărui buget. Participanții vor beneficia de antrenamente gândite special de trainer-ul profesionist Alex Costache, completate de un meniu creat anume de nutriționistul Alexandra Alexandru și pe care gazdele de la Pensiunea Piatra Albă îl vor pregăti. La toate acestea, se adaugă workshop-urile de sport și nutriție, plus consultanța individuală pe aceleași direcții, pentru ca fiecare să-și poată apoi personaliza și continua pe termen lung planurile de a avea un stil de viață sănătos.

Mai mult, participanții vor beneficia și de un workshop special pentru eliminarea blocajelor, creșterea încrederii și a stimei de sine, susținut de actorul Cristi Martin și realizat pe baza unor tehnici și exerciții special create, inspirate din actorie și improvizație.

La toate acestea, se adaugă party-uri (sub supravegherea trainerului), karaoke, drumeții și multe altele.

Invitată specială este actrița Alexandra Timofte, cunoscută publicului prin aparițiile sale în show-ul de televiziune Serviciul Român de Comedie.

Ceea ce va face tabăra ShapeShift este să îi ajute pe participanți să își schimbe în primul rând abordarea sportului și a alimentației, a dobândirii și păstrării formei fizice bune pe termen lung și, cel mai important, a modului în care se percep pe ei înșiși! Se va face o schimbare de perspectivă, pentru ca participanții să scape de blocajele care i-au ținut în loc. Tabăra propune ieșirea din rutina regimurilor de slăbit ineficiente și frustrante – și, mai ales, atât de periculoase inclusiv pe termen lung.

Ideea centrală a taberei este că sportul chiar e pentru oricine, că se pot gândi formule creative și metode accesibile tuturor, în orice spațiu și în orice companie!

11880627_613579102077850_8151028591528331861_n

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe