MobiFest 2015

by Irina Bartolomeu

 

”Ne aflam in Prima Era a Mobile-ului! Acum este timpul sa invatam sa folosim mai bine instrumentele mobile pentru a ne promova ideile, business-ul, creatiile.” spune Cristian Manafu.

In urma cu 8 ani, Evensys a lansat primul eveniment despre mobile in Romania, Mobile Marketing Conference, si de atunci a cautat mereu sa aduca cele mai noi idei si tendinte din domeniu. Mediul mobil insa a crescut in mai multe directii, in ultimii ani, si a influentat foarte mult marketingul, vanzarile si chiar social media. Mai mult, astazi vedem o trecere de la social media catre mobile media, ceea ce deschide noi posibilitati pentru companii si branduri.

In 2015, Evensys vine cu un eveniment nou dedicat mediului mobil in care abordeaza domeniul din cele mai importante directii de dezvoltare, de la marketing si comunicare la plati si afaceri – MobiFest 2015.

Conferintele si seminariile din acest an vor urmari trei mari tendinte:

INNOVATION IN MOBILE – Cum poate fi folosit mediul mobil in campanii de PR, sales, marketing, social media. Noi abordari, idei si instrumente pentru marketeri.

BUILDING BETTER APPS – Ce oportunitati noi de dezvoltare a aplicatiilor mobile exista pe plan local si global. Cai noi de promovare a aplicatiilor si solutii de monetizare.

CREATIVE CAMPAIGNS – Studii de caz de succes in mediul mobil de la companii si agentii care au integrat canale multiple in campaniile lor.

In cadrul Mobifest, va avea loc si cea de-a treia editie a Mobile Awards Romania, care ofera recunoastere celor mai creative si inedite aplicatii si campanii din mediul mobile, realizate in Romania, in ultimul an.

Inscrierea in competitie se va desfasura pana pe 24 aprilie 2015.

You may also like

1 comment

Mobifest 2015 – bilete cu discount 33% | Irina Bartolomeu 05/05/2015 - 14:59

[…] Mobifest 2015 v-am mai povestit în urmă cu două săptămâni, când vă spuneam că este cel mai mare eveniment dedicat mediului […]

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe