MobiFest 2015

 

”Ne aflam in Prima Era a Mobile-ului! Acum este timpul sa invatam sa folosim mai bine instrumentele mobile pentru a ne promova ideile, business-ul, creatiile.” spune Cristian Manafu.

In urma cu 8 ani, Evensys a lansat primul eveniment despre mobile in Romania, Mobile Marketing Conference, si de atunci a cautat mereu sa aduca cele mai noi idei si tendinte din domeniu. Mediul mobil insa a crescut in mai multe directii, in ultimii ani, si a influentat foarte mult marketingul, vanzarile si chiar social media. Mai mult, astazi vedem o trecere de la social media catre mobile media, ceea ce deschide noi posibilitati pentru companii si branduri.

In 2015, Evensys vine cu un eveniment nou dedicat mediului mobil in care abordeaza domeniul din cele mai importante directii de dezvoltare, de la marketing si comunicare la plati si afaceri – MobiFest 2015.

Conferintele si seminariile din acest an vor urmari trei mari tendinte:

INNOVATION IN MOBILE – Cum poate fi folosit mediul mobil in campanii de PR, sales, marketing, social media. Noi abordari, idei si instrumente pentru marketeri.

BUILDING BETTER APPS – Ce oportunitati noi de dezvoltare a aplicatiilor mobile exista pe plan local si global. Cai noi de promovare a aplicatiilor si solutii de monetizare.

CREATIVE CAMPAIGNS – Studii de caz de succes in mediul mobil de la companii si agentii care au integrat canale multiple in campaniile lor.

In cadrul Mobifest, va avea loc si cea de-a treia editie a Mobile Awards Romania, care ofera recunoastere celor mai creative si inedite aplicatii si campanii din mediul mobile, realizate in Romania, in ultimul an.

Inscrierea in competitie se va desfasura pana pe 24 aprilie 2015.

Acest articol a fost citit de 11745 ori

Articole asemănătoare

1 comentariu pentru “MobiFest 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.