Mobifest 2015 – bilete cu discount 33%

by Irina Bartolomeu

10 milioane de români pe Internet. 8 milioane de români pe Facebook. 12,8 milioane de români folosesc Intermetul mobil. În toata revoluția digitală și social media de la noi, avem clar un câștigător: mediul mobil.

Despre Mobifest 2015 v-am mai povestit în urmă cu două săptămâni, când v-am spus că este cel mai mare eveniment dedicat mediului mobil.

Ofertă specială pentru cititorii irina.bartolomeu.ro:

5 bilete cu discount 33% (față de oferta oficială) pentru Mobifest 2015 (13 mai). Înscrierile se fac pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), menționând codul “irinabartolomeuMbf15“.

mobifestDe ce trebuie să mergi la Mobifest 2015?

Subestimat și foarte puțin folosit, marketingul în mediul mobil oferă beneficii clare brandurilor care vor să atingă atât mase mari de consumatori, cât și grupuri mici de client. Personal și foarte direct, mesajul mobil are un impact mare atunci când este bine făcut. Mai mult, cu noile tehnologii, interacțiunea cu utilizatorii e mai mare ca oricând.

Revoluția mobilă începe la Mobifest
Cea mai importantă conferință despre marketingul și inovația în mediul mobil, Mobifest aduce pe 13 mai, la Crowne Plaza Hotel, soluții concrete de creștere a vânzărilor și idei noi de la specialiști străini și practicieni locali cu experiență. Evenimentul include intr-o singură zi o conferință, un training specializat în mobile marketing și Mobile Awards, gala de premiere a celor mai inedite campanii și aplicații mobile de pe piața locală. Temele conferinței sunt aplicate pe nevoile companiilor actuale, pornind de la creativitatea campaniilor de advertising în convergență cu instrumentele mobile la tactici concrete de a stimula cumpărăturile și generarea de lead-uri prin telefonul mobil.
Participanții vor afla în cadrul Mobifest cum pot crea conținut mobil eficient, element esențial în crearea și gestionarea unei campanii, care sunt instrumentele mobile ce pot contribui la succesul unei campanii, care sunt cele mai bune formate de mobile advertising și cele mai bune practici de mobile marketing,  dar și care sunt cele mai utilizate tehnici pentru a crește vânzările prin intermediul platformelor mobile.

Evenimentul se adresează directorilor de marketing, brand managerilor din companii, specialiștilor din agențiile digitale și de advertising, antreprenorilor și, în general, practicienilor din domeniile retail, FMCG, bancar, auto, telecom etc.

Studiu exclusiv
Evenimentul prezintă, în premieră, studiul “Mobile Romania 2015”, realizat de Unlock research special pentru oamenii de marketing, care va oferi date importante despre cum folosesc românii telefonul mobil, mijloacele de comunicare, rețelele sociale și instrumentele de plată specifice.

Training de mobile marketing
Pentru prima dată pe piața românească, Mobifest propune un training de jumătate de zi în mobile marketing, susținut de specialiști cu experiență pe plan local, ce oferă informații practice despre campaniile de promovare integrate, strategia de marketing mobil, segmentarea și țintirea audienței și optimizarea activităților mobile.

E-book despre tendințele in mediul mobil
Pentru această ediție a evenimentului, Evensys împreună cu o serie de specialiști în marketing și comunicare de pe piața locală au pregătit un foarte util e-book cu cele mai relevante tendințe în mobile communication ale momentului. E-book-ul poate fi descărcat gratuit de aici: http://2015.mobifest.ro/ebook/

Mobile Awards Romania
Pentru a treia oară pe piața locală, Mobifest va găzdui Mobile Awards Romania, singura competiție a proiectelor și aplicațiilor mobile realizate la noi in țară. Categoriile anunțate în 201 5 sunt: Cea mai bună campanie de Mobile Marketing, Cel mai bun mobi site de companie / brand, Cea mai bună aplicație mobilă de brand / produs, Cea mai bună campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes), Utilities (ghiduri, instrumente), Payment (plati utilitati, telecom, plati taxi etc.), Entertainment,  Special Projects, Premiu special – Aplicatii Auto.

Evenimentul este organizat de Evensys împreună cu Telekom, Unicredit-Tiriac Bank, Vodafone, Syscom Digital și Voxline.

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe