La feminin. Videopoeme

by Irina Bartolomeu

Comunicat de presă

Douăzeci de poeme, care aparţin unor poete contemporane au fost transformate în videopoeme de Asociatia 7 ARTE, cu scopul de a promova literatura contemporană scrisă de autoare, către un public nou. În plus, demersul Asociaţiei 7 ARTE doreşte să arate frumuseţea care reise din diversitatea de voci pe care o are în acest moment poezia contemporană scrisă de femei.

Proiectul La feminin. Videopoeme se adresează publicului larg, nu este destinat doar cunoscătorilor, fiindcă aşa dorim să stârnim interesul oamenilor pentru poezie. În lunile august, septembrie şi octombrie, pe paginile de socializare 7 ARTE am postat bannere cu poeme şi videopoeme, cu scopul de a câştiga public nou pentru poezie. Ne bucurăm că am putut realiza acest proiect care, suntem convinşi,  va rezista peste ani, pe de o parte datorită selecţiei de poeme şi pe de altă parte, datorită calităţii  tehnice şi artistice excepţionale, dăruită de regizorul Andrei Purcărea fiecarui videoclip în parte.

Vă invitam să le descoperiţi pe cele 20 de poete şi poezia lor şi în acelasi timp să vă bucuraţi de perspectiva pe care o oferă regizorul Andrei Purcărea asupra poemelor selectate în acest proiect marca 7 ARTE, co-finantat AFCN.

Videopoemele sunt disponibile pe canalele de socializare ale Asociatiei 7 ARTE, pe urmatoarele linkuri:

Facebook: https://www.facebook.com/7ARTE.ONG/videos

Instagram: https://www.instagram.com/7_arte_ong/

Youtube.com : https://www.youtube.com/watch?v=u1CgyAIxiJM&list=PL_oG11CuGV81Xf__c4Yn1ZVXYbArAwGDy

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe