Workshop-uri gratuite de comunicare online pentru studenți

by Irina Bartolomeu

În perioada 21 – 28 noiembrie, PRbeta organizează, la București, workshop-uri de comunicare online pentru studenții care doresc să își găsească un loc de muncă în acest domeniu. Pe lângă training-urile susținute de specialiști în comunicare online, organizatorii oferă studenților posibilitatea de a face internship la câteva dintre cele mai îndrăgite companii din oraș.

Workshop-urile fac parte din programul național de training organizat de PRbeta în cele 4 centru universitare mari ale țării: București, Timișoara, Cluj Napoca și Iași. După Timişoara şi Cluj, workshop-urile PRbeta ajung şi la Bucureşti. Profesorii care vor conduce sesiunile sunt specialişti în domeniu: Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR , Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Corina Săftescu, profesor asociat la  Facultatea de Știinte Politice, Filosofie și Știinte ale Comunicării din cadrul UVT, Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare, Răzvan Baciu, Owner la Compania de Online.

Înscrierile pentru Bucureşti au loc în perioada 29 octombrie – 10 noiembrie, iar interviurile studenţilor au loc în perioada 13 noiembrie – 17 noiembrie. Cursurile se desfășoară timp de 6 zile, mai puțin în weekend. Fiecare workshop durează 4 ore și include o perioadă de predare și o perioadă de aplicații practice ale cunoștințelor.

Cei care doresc să se înscrie, trebuie să trimită un e-mail la adresa contact@PRbeta.ro care să conțină în titlu numele și prenumele candidatului și orașul în care vrea să participe alături de un CV și câteva cuvinte despre motivul pentru care vrea să participe. De asemenea, ei se pot înscrie şi pe site.

“Fiecare grupă de studiu este formată din 15 studenți selectați pe sprânceană, în funcție de abilitățile pe care le au, nu în funcție de experiența de muncă, pentru că ne dorim să oferim o șansă reală tinerilor capabili și să distrugem mitul acela că dacă nu ai experiență, nu te angajează nimeni”, susţine Cristina Puţan, unul dintre organizatorii workshop-urilor.

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de Asociația PRbeta, în colaborare cu Romtelecom. Ne susțin Continental Hotel, Porsche Inter Auto, Siemens, Editura All, 24FUN, Best Jobs, AIESEC, Marketing20.ro și ZeList.

Poze: aici, aici şi aici.

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe