TVR+, in finala Webstock Awards 2012!

by Irina Bartolomeu

Later update: TVR+ a obtinut locul al doilea la categoria Audio&Video, la Webstock Awards 2012!

TVR+ a intrat in finala Webstock Awards! Au fost inscrise 244 de proiecte, din care au fost selectionate 190. Lista proiectelor finaliste poate fi vazuta aici. Castigatorii vor fi anuntati maine, 28 septembrie, incepand cu ora 19. Evenimentul va fi transmis live online.

Pe TVR+, lansat in 12 iunie 2012, utilizatorii pot urmari gratuit, prin webcast, canalele TVR sau înregistrari ale emisiunilor difuzate pe posturile televiziunii publice. In plus, sub marca „Exclusiv TVR+”, portalul pune la dispoziţia utilizatorilor momente de aur din Arhiva TVR sau materiale editate special pentru segmentul online.

„Prin acest portal video, Televiziunea Romana raspunde noilor obisnuinte de consum media. Obiectivele acestui portal sunt de sustinere si redare a programelor TVR, de prospectie a oportunitatilor oferite de mediul online si de cautare a altor modalitati de indeplinire a misiunii publice”, spune Dorian Stoica, manager de proiect TVR+.

Ii tinem pumnii stransi pentru ca in spatele proiectului TVR+, ca si in cazul emisiunilor/evenimentelor realizate de TVR de altfel, sunt mii de ore de munca si oameni pasionati de ceea ce fac!

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe