The Beard Mobile, primul taxi comunitar din Cluj

by Irina Bartolomeu

Bărboșii de la Beard Brothers, un ONG din Cluj, au venit cu o nouă inițiativă pentru comunitate: The Beard Mobile, primul taxi-comunitar care deservește, în regim gratuit, persoanele cu dizabilități și cazurile sociale care au o urgență. Pentru a beneficia de serviciul Beard Mobile, cei care au nevoie trebuie să se programeze cu minim 24 de ore inainte. Comenzile se preiau în funcție de disponibilitatea mașinii, la numărul de telefon: 0720 291 465. 

Dar nu este singura lor inițiativă. Cei de la Beard Brothers au ajutat centre de copii și vârstnici, familii nevoiașe, au provocat oamenii să fie mai veseli, zâmbăreți și, totodată, altruiști (Catch a smile day), au reușit să strângă fonduri pentru achiziționarea unui microbuz pentru Grădinița Specială din Cluj, dar și pentru ca o echipă de patinaj artistic pe role din Cluj să poată ajunge la campionatul mondial din Geneva (WIFSA World Open) în 2015. Dar și The Sisterhood, divizia de fete din cadrul asociației Beard Brothers, a lansat prima ediție Târguleț Gratis, în comuna Ciurila din județul Cluj, unde au fost donate haine, încăltăminte, jucării și alte obiecte persoanelor defavorizate. Alte activități le găsiți pe site-ul Beard Brothers sau pe pagina lor de facebook.

Puteți susține activitatea Beard Brothers prin redirecționarea impozitului de 2%. Link formular: http://www.beard-brothers.ro/contact

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe