Ajută EFdeN să ajungă la competiția Solar Decathlon din Dubai

by Irina Bartolomeu

Îi învidiem pe cei care locuiesc în orașe verzi și case sustenabile, dar nu realizăm că există oameni și în România care pot face imposibilul posibil.

O echipă de tineri vizionari și viitori arhitecţi, ingineri, urbaniști  demonstrează că în România se pot realiza lucruri extraordinare. Ei sunt EFdeN, un ONG înființat în 2012, care promovează și proiectează casa viitorului, o casă sustenabilă, o casă verde și inteligentă.

După succesele înregistrate la edițiile din 2012 (la Madrid, casa Prispa) și 2014 (la Versailles, echipa a proiectat, construit, transportat 2.500 km, asamblat în doar 12 zile casa EFdeN – o locuință solară, confortabilă și sigură, inteligentă și sustenabilă, eficientă energetic, care își produce singură energia) ale competiției Solar Decathlon, EFdeN se pregătește, din nou,  se pregateste de cea mai importanta competitie internatională de case solare, care se va desfășura în Dubai, în luna noiembrie și va reuni 18 echipe din 13 țări. 

EFdeN Signature trebuie să răspundă nu numai condițiilor climatice din România, ci și celor extreme din Dubai, care înseamnă temperaturi ridicate, umiditate mare și furtuni de nisip. În cadrul competiției, casa prototip va fi construită în România, transportată în Dubai, iar apoi va fi reasamblată la fața locului în numai 10 zile, la temperaturi de 30-45°C.

EFdeN Signature
Official Audiovisual #3

Susține Inovația Românească! Cum? ?? https://efden.org/sustine-inovatia/⚡️Din ce în ce mai mulți tineri pleacă din țară pentru a face performanță în străinătate, vrem să aratăm că se pot face lucruri extraordinare și aici, în România.⚡️Petrecem 50% din timp în locuințe, iar la nivel european clădirile sunt responsabile de 40% din consumul de energie și 36% emisiile de CO2.⚡️Planeta se încălzește datorită impactului pe care oamenii îl au, trebuie să înțelegem de ce se întâmplă asta și ce poate face fiecare mai bine.Sunt doar 3 dintre motivele pentru care de mai bine de 2 ani am proiectat și construit o locuință sustenabilă. Video realizat de Diud pentru competiția Solar Decathlon Middle East.#SustineInovatia #ReprezentamRomania #EFdeN—-Supports Romanian Innovation! How??? https://efden.org/sustine-inovatia/⚡️ As more and more young people leave the country to perform abroad, we want to show that extraordinary things can also be done here, in Romania.⚡️We face 50% of the time in housing, buildings at European level account for 40% of energy consumption and 36% of CO2 emissions.⚡️ The Planet is warming up due to the impact people have, we need to understand why this happens and what each can do better.These are only 3 reasons why we have designed and built a sustainable home for over 2 years.Video made by Diud for the Solar Decathlon Middle East competition.

Publicată de EFdeN pe Marţi, 16 octombrie 2018

Peste 100 de companii sustin deja prezenta EFdeN in Dubai, insa orice alta contributie este binevenita pentru finalizarea proiectului in cadrul competitiei si apoi reconstructia casei in tara.

Cum poți ajuta:

  • Companiile pot face donatii fie pentru a sponsoriza un membru al echipei care va fi in Dubai in competitie, fie pentru a sustine intregul proiect. Detaliile sunt aicihttps://efden.org/sustine-inovatia. Cei care vor sa ajunga mai repede la echipa EFdeN, pot lasa un mesaj privat si cineva va face legatura directa.

  • Daca ai un blog si vrei sa fii alaturi de EFdeN, poti sa te alaturi unui numar mare de bloggeri care deja au donat spatiu pe blogurile lor. Doneaza si tu un post si un banner pe blogul tau si impreuna putem sa ajutam EFdeN. Vrem sa oferim o campanie la cheie unui brand care poate sa sustina EFdeN cu 10.000 euro. Detaliile sunt aici  https://efden.org/blogosfera-sustine-efden-la-solar-decathlon/
  • La nivel individual, orice donatie e binevenita. Nicio suma nu este prea mica. Se poate dona usor prin cont PayPal sau cu cardul (via PayPal). De aici se poate dona foarte usor: https://efden.org/sustine-inovatia
EFdeN Signature
EFdeN

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe