De ce trebuie să mergi la eTravel Conference 2015

by Irina Bartolomeu

În general, când trebuie să plec undeva – altă localitate din România sau altă țară – mă informez de pe blogurile de travel și, uneori, și din cărțile/ghidurile turistice. De cele mai multe ori am ajuns la concluzia că unele cărți sunt atât de prost scrise, încât nu merită să pierzi vremea răsfoindu-le. Pentru că bloggerii nișați pe turism știu să-ți explice detaliat cum/ce/unde/cât/când pentru fiecare destinație în parte. Iar eu, la rândul meu, prefer să scriu, mai degrabă, reportaje de călătorie, așa cum mi-a plăcut și cum am văzut locul respectiv; așa cum am scris despre Amsterdam, orașul contrastelor, despre Bruxelles, orașul de sticlă sau despre Brașov, orașul sufletului meu. 

eTravel Conference este cel mai mare eveniment din România dedicat industriei turismului. Aici poți afla care sunt tendințele industriei, cum au reușit să dezvolte o afacere utilizând mijloace de promovare online, dar și seminarii practice cu studii de caz relevante. Evenimentul este structurat sub forma a doua conferințe, construite pe paralela prezent-viitor în turism, urmate de o serie de trei seminarii, desfășurate concomitent – unde vor fi abordate teme precum: SEO, Facebook, Blogging, Event Management, Google, Mobile. Dintre cei care vor vorbi la eTravel Conference, îi amintesc pe Mariya Lukavska (TripAdvisor), Frank Reul (Accor Romania – Bulgaria – Macedonia), Dragoș Anastasiu (Eurolines), Răzvan Pascu (Travel Communication Romania), Carmina Nițescu (TurismMarket.com), Irina Alexe (Tarom), dar și mulți alții. Lista de vorbitori o poți vedea aici, iar înscrierile se fac aici.

Din păcate, eu nu voi reuși să ajung deoarece sunt prinsă în cadrul unui eveniment al Arhivei TVR, dar cred că mulți dintre voi, cititorii mei, veți fi interesați de eTravel Conference, care se va desfășura pe 27 octombrie, la Crowne Plaza Hotel București. Vă aștept cu impresii după eveniment!

Evenimentul, ajuns la cea de-a IV-a ediție, este organizat de Evensys.

etravel

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe