Tu ce faci astazi pentru Romania?

by Irina Bartolomeu

Bogdan Savonea si Matei Psatta au avut o idee. Si eu am avut o idee. Cu siguranta ca si tu ai avut o idee. Poate chiar cea mai buna idee. Insa Bogdan si Matei au si implementat-o. E usor sa visezi, dar al naibii de greu sa transformi visul in realitate. Degeaba ai o idee buna daca o tii doar pentru tine de teama sa nu ti-o fure altii. Destept e cel care o pune in practica. Asa se procedeaza daca vrei sa pui pe picioare un start-up. Nu prezentari, nu discutii, nu blabla-uri, ci ceva concret. Ceva palpabil, demonstrabil. Si totusi… quod erat demonstrandum.

Ce au facut Bogdan Savonea si Matei Psatta?

The Pole Society. O aplicatie de mobil care iti permite sa generezi si sa personalizezi postere pentru orice tip de eveniment sau produs. Orice iti trece prin minte. Un mesaj, o idee, o declaratie, o fotografie. Poti urca posterele pe aproape 40 de outdoor-uri digitale din Bucuresti direct de pe telefonul mobil. Intregul proces nu dureaza mai mult de cateva minute. Daca vrei sa afli cum le-a venit ideea, poti citi aici.

”Aceasta este prima soluție care îți conectează telefonul mobil la un ecran de outdoor în timp real. Este ușor de folosit, personalizată pentru nevoile specifice ale consumatorului, flexibilă și accesibilă. Suntem entuziasmați de potențialul acestui instrument si așteptăm cu interes reacțiile după testarea sa. Scopul nostru este să conectăm orașele din lumea întreagă, așa că stați pe aproape pentru a ne urmări; nu vom înceta să surprindem”, afirmă Bogdan Savonea, co-fondator The Pole. (sursa)

Background?

Background puternic. The Pole Society a obtinut doua premii la Mobile Marketing Awards si la ZF Mobilio. Iar Matei Psatta nu este la primul proiect. Se poate lauda si cu infolupus.ro, o campanie realizata pe vremea cand lucra la GMP PR, o campanie premiata la festivaluri nationale si internationale.

The Pole Society a fost inscris in competitia The Summit din Kilimanjaro si a fost ales unul dintre cele mai bune startup-uri din competitie. Din 2000 de inscrisi, startup-ul romanesc a intrat in top 200. Ca sa treaca mai departe, trebuie sa ajunga in top 50, iar in acest stadiu, topul se face pe baz de vot public…

In urma cu ceva timp ati iesit in strada si ati protestat contra exploatarii cu cianuri la Rosia Montana. “Uniti salvam” a fost leitmotivul care a stat la baza protestelor si care a dus, in final, la anularea deciziilor pacatoase. A urmat apoi Pungestiul. Aceeasi sintagma, “Uniti salvam”, a fost de baza. Mii de oameni, de la mic la mare, au fost prezenti pe baricade si au protestat si salvat Romania.

Putem spune astazi ca… Uniti Votam? 🙂 Uniti Votam pentru The Pole Society. Uniti Votam pentru tinerii antreprenori si start-up-urile romanesti pentru ca ei duc numele Romaniei mai departe!

Uniti Votam aici: http://thesummit.co/kilimanjaro/nominees-alpha#entry-114

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe