The One by Oriflame (2)

by Irina Bartolomeu

Vă spuneam recent că Oriflame și-a lansat cel mai nou brand de machiaj – The ONE – și caută bloggeri care să facă parte din comunitatea internațională “The ONE Collective“. Am primit spre testare o parte din colecția The ONE, iar acum trebuie să vă prezint impresiile.

oriflame-the-one

Fondul de ten este cea mai bună alegere. Cu condiția să se potrivească tipului și nuanței tale de ten. Cel puțin, pentru mine, s-ar fi potrivit o nuanță mai deschisă. Mi-a plăcut că dopul se poate răsuci on-off, în eventualitatea în care pierzi căpăcelul de plastic. Fondul de ten are o consistență bună și o acoperire mare. Important de spus că nu se strânge pe față și nu dă aspectul acela de mască ori păpușă rusească.

Pudra The One s-a potrivit perfect. Și mă refer aici la nuanță. La fel și corectorul, genial! Deși, de obicei, folosesc corectorul baton, n-a fost o problemă în a utiliza și corector cremă.

Fardurile de pleoape sunt ambalate în cutiuțe de 4 grame. Am avut la dispoziție trei nuanțe foarte frumoase, ușor sidefate: Beige Pearl, Golden Brown și Olive Green. Merg aplicate cu degetele, dar cam dificil. Personal, aș prefera să folosesc un aplicator pentru o acoperire uniformă. Fardurile de pleoape The One merg atât pe timp de zi, cât și seara, la o ținută elegantă. Nu se strâng în pliurile pleoapelor. Dintre cele trei nuanțe, cel mai mult mi-a plăcut Golden Brown.

Nici rimelul The One (negru) nu încarcă genele. Ce înseamnă asta? Că produsele Oriflame sunt de calitate.

În ceea ce privește luciul de buze Power Shine, am primit două nuanțe: Trendy Berry și Rose Glacier. Ambele miros fantastic (a fruct – cred că pepene). Le-am folosit și ca atare, dar și în combinație cu rujul de care nu mă despart niciodată.

N-am uitat nici de cele două nuanțe de ojă. Le-am testat pe amândouă, dar cum sunt adepta ojelor de culoare cât mai închisă, cea cappuccino a fost foarte pe gustul meu. Două straturi pentru o acoperire mai bună. Se usucă destul de repede și se menține aprox. 5 zile.

Vă recomand să urmăriți și clipul următor:

Toate produsele testate se găsesc în catalog și se pot comanda. Mai puțin oja (probabil în catalogul viitor) și abia aștept să văd ce alte nuanțe de ojă mai există și cu ce noutăți vor mai veni. Pentru că Oriflame este… The One!

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe