Social Media Summit Bucuresti

Pe 19 februarie, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, se va desfasura cea de-a treia editie Social Media Summit Bucuresti, un eveniment organizat de Revista Biz. Un Summit regional despre retelele sociale si strategii de marketing prin social media.

In prima parte a zilei, temele de discutie sunt centrate pe tendintele in blogging. Despre storytelling, rolul bloggerilor ca si creatori de continut, dezvoltarea niselor, videoblogging si relatiile dintre companii si bloggeri. Dupa amiaza este dedicata Facebook, intrucat numai in Romania sunt peste 25.000 de pagini de companie, brand, organizatie. Ce impact au schimbarile anuntate de Facebook, ce tip de continut se potriveste, cum se alcatuieste planul editorial, cum se rezolva reclamatiile, iata cateva dintre intrebarile si temele de discutie pe care nu trebuie sa le ratezi.

Dintre speakeri:

speakeri-social-media-summit

Pentru bloggeri, inscrierea este gratuita si se face prin rezervarea si confirmarea unui loc in sala, prin trimiterea unui e-mail cu datele de contact catre gabriela.matei@revistabiz.ro.

Acest articol a fost citit de 7099 ori

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.