Maratonul bunei dispozitii

Arhiva TVR pregateste o surpriza… Ce sa fie oare? 😀

later update:

Cine îşi aminteşte cu nostalgie de nopţile dintre ani, petrecute în faţa televizorului, în compania unor personalităţi dragi ale scenei româneşti? De atunci, prea mulţi au plecat, din păcate, dintre noi… dar ne-a ramas moştenirea lor artistică: o colecţie impresionantă de emisiuni de divertisment, de care s-au bucurat şi încă se vor mai bucura generaţii întregi. Pentru 31 decembrie 2013Arhiva TVR vă pregăteşte „Maratonul bunei dispoziții”: 57 de ani în 12 episoade interactive, cu însemnătate specială la final de an – un eveniment dedicat tuturor celor cărora le este dor de farmecul nopţilor dintre ani, aşa cum erau odinioară, când nu aveam televizoare cu ecran plat, dar programele de divertisment ne bucurau sufletul.

Arhiva TVR își propune, astfel, să readucă în prim-plan spectacolele de dans și muzică, precum și scheciurile marilor actori de ieri, pentru a fi descoperite şi apreciate şi de către generațiile de azi. Dem Rădulescu, Alexandru Arșinel, Stela Popescu, Margareta Paslaru, Aura Urziceanu, Corina Chiriac, Toma Caragiu – iată doar câteva dintre numele marilor noștri artiști care ne înseninau odinioară vieţile.

Aşadar, 57 de ani de televiziune, „încapsulaţi” într-o serie de materiale memorabile, pe care le puteti descoperi pe 31 decembrie, pe pagina de facebook a Arhivei TVR şi pe canalul de YouTube dedicat.

Acest articol a fost citit de 9396 ori

Articole asemănătoare

1 comentariu pentru “Maratonul bunei dispozitii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.