La final de SuperBlog 2012

by Irina Bartolomeu

Iata-ma ajunsa la ultima proba din cadrul competitiei SuperBlog 2012. Probabil ati observat ca in ultimele doua luni au predominat aici articolele tip advertoriale pentru competitie. Am incercat pe cat posibil ca advertorialul propriu-zis sa se transforme intr-o poveste. Facand o comparatie cu SuperBlog 2011, am observat ca editia actuala a avut probe mult mai interesante, a predominat partea creativa. Probe mult mai grele. Am apreciat temele in care mi s-a permis sa fabulez despre viitorul tehnologiei, sa inventez povesti si legende, sa cuceresc cu o carte sau sa impletesc pasiunea fotografiei cu lectura. Mai mult povesti decat advertoriale. Din acest motiv, sponsorii mei preferati sunt Nemira & Luxury Gifts. Si pe care as vrea sa-i vad si la urmatoarele editii SuperBlog. Lor le-as da cate un buchet de flori de la magia-florilor.ro

Sponsorii SuperBlog 2012 au fost: Aventuria, AzertySpring ShopNemiraLuxury GiftsToyotaNH Hoteles, real,-, BorealyDelaco, Oktal, CotyTMI.

Am apreciat, de asemenea, sistemul de notare etalon in functie de povestile cele mai bune. Pentru ca merg pe ideea punctajelor diferentiate. La alte probe s-au dat prea multe note maxime, ceea ce n-a facut diferentieri in clasament. Nici sistemul de notare din 5 in 5 puncte nu mi s-a parut corect, atata vreme cat sistemul permite notarea intre 10-100 de puncte; se putea merge foarte bine pe 99, 98, 97, 96 samd. Cateva puncte in plus ar putea conta pentru oricine pentru pozitia din clasament… Ideea ar fi ca toti sponsorii sa adopte in unanimitate un sistem de notare.

Daca tot vorbim de notare, as mentiona aici si sistemul contestatiilor. La editia aceasta, se puteau face maxim 3 contestatii la probe diferite. As propune ca pentru editia urmatoare sa se mareasca numarul la 5. Mai ales in conditiile in care fiecare sponsor are propriul sistem de notare. In plus, juriul este subiectiv. Am pus suflet intr-un anumit articol sperand sa obtin nota maxima. N-a fost sa fie… Asa am descoperit ca cele mai mari punctaje le-am obtinut pentru articolele inventate. Unde am scris povesti reale din viata, am obtinut punctaje mici…

Tot legat de contestatii, as aprecia mai mult daca raspunsul, oricare ar fi el, pozitiv sau negativ, ar fi insotit si de un minim argument. Am avut surpriza unui raspuns de genul “nu consideram ca ar trebui sa marim nota” si atat.

Pentru urmatoarele editii mi-ar placea sa fie si urmatorii sponsori:

Transit Star Packaging

F64.ro

Sideris Organic Shop

Kandia (ciocolata ROM Autentic)

Velpitar

Petrom

Anul trecut m-am clasat pe locul 29. Anul asta se pare ca sunt pe locul 10.  Sambata (8 decembrie) la Gala SuperBlog 2012 vom vedea clasamentul final, dupa rezolvarea tuturor contestatiilor.

Acestea fiind spuse, le multumesc si organizatorilor Swissplan.biz – Claudia Patrascu & Albert Budica – fara de care SuperBlog n-ar fi existat. Pentru calmul, rabdarea si, totodata, agitatia continua ca totul sa se desfasoare ca la carte.

You may also like

3 comments

Nico B 06/12/2012 - 14:30

Draga mea felicitari! Te-ai clasat printre primii 10, wow! Iti doresc in continuare o zi frumoasa de Mos si la cat mai multe realizari!

Reply
irina bartolomeu 06/12/2012 - 17:39

Iti multumesc, draga Nico! Felicitari si tie! Nu exista invingatori si invinsi! 🙂 La multi ani si pentru ziua ta de nume! 🙂

Reply
Nico B 06/12/2012 - 22:42

Merci frumos! Te pup si inca o data, felicitari!

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe