Finala Blogwars

Doi oameni extraordinari au ajuns in finala Blogwars: Gabriel Ursan si Iulia Kelt. Ambele articole despre Asus Taichi, bine documentate si creative. Greu de decis castigatorul…

Gabriel ne-a dat de fiecare data intamplari din viata de zi cu zi, impletind umorul cu seriozitatea si aspectele tehnice. Iulia a mizat pe creativ si fiecare articol este altfel.

Gabriel a mers de aceasta data pe latura emotiva, aducand in fata conceptul de #maibineimpreuna. In ceea ce o priveste pe Iulia, chiar daca nu mi-au placut toate articolele ei pentru Blogwars, cel din ultima runda m-a convins. Un articol atipic, o trimitere a lui Asus Taichi in lumea zeilor si a legendelor Olimpului. Taicheea & Taichi, ce asociere traznita! Veti spune “Da, dar este doar o inventie.” Da, o inventie reusita, dar ce este Blogwars? O competitie creativa in domeniul IT!

Sper sa nu se supere Gabriel pe mine, dar din acest motiv, o vad castigatoare Blogwars pe Iulia. 🙂

Acest articol a fost citit de 12525 ori

Articole asemănătoare

2 comentarii pentru “Finala Blogwars

  1. Doamne fereste, cum sa ma supar Irina :)?

    Si mie in 2011, cand am fost in tabara juratilor, mi-a fost foarte greu, mai ales in finala, ca imi placeau ambele articole si ii cunoasteam pe ambii finalisti.

    Indiferent cine va castiga, eu ma bucur ca am ajuns pana aici ;).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.