Filmele “Bacalaureat”, “Sieranevada”, “Toni Erdmann” la Muzeul Naţional al Ţăranului Român

by Irina Bartolomeu

“Bacalaureat”, “Sieranevada”, “Toni Erdmann”, “Câini” sunt primele filme ce vor fi proiectate în acest an la Studioul Horia Bernea al Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

Filmul “Bacalaureat” (premiat pentru regie la Cannes 2016) va fi proiectat, astăzi, 5 ianuarie, la ora 20.15. Tot astăzi, la 18.30, rulează “Julieta”, regia Pedro Almodóvar.

Filmul ”Câini”, regizat de Bogdan Mirică şi filmul ”Doar sfârşitul lumii”, regizat de Xavier Dolan, vor fi proiectate mâine, 6 ianuarie, de la ora 18.15, respectiv 20.30.

Sâmbătă, ”Ţestoasa roşie”, regizată de Michael Dudok de Wit, de la ora 17.00 şi ”Doar sfârşitul lumii”, de la ora 18.30. Urmează ”Inimi cicatrizate”, regizat de Radu Jude, de la ora 20.15.

Duminică, de la ora 16.00, filmul ”Sieranevada”, regizat de Cristi Puiu, urmat, de la ora 19.15, de ”Toni Erdmann”, regizat de Maren Ade. Filmul “Toni Erdmann” a obţinut Premiul Lux decernat de Parlamentul European.

Preţul unui bilet întreg este de 10 lei, iar preţul unui bilet redus (pentru elevi, studenţi şi pensionari) este de 7 lei. Biletele se pot cumpăra și în avans, de pe eventbook.ro.

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe