BringMeBack sau Recuperează inteligent!

by Irina Bartolomeu

Oare cum ar fi fost daca mi-as fi recuperat cheile de la apartament intr-un mod inteligent prin sistemul BringMeBack si n-ar mai fi trebuit sa schimb broasca de la usa de doua ori intr-un an?

Oare cum ar fi fost daca mi-as fi recuperat catelul pierdut in doar cateva minute prin sistemul inteligent BringMeBack decat dupa o zi intreaga de cautari, plansete si anunturi cu recompensa?

Oare cum ar fi daca ti-ai putea gasi cainele rapid prin BringMeBack decat sa-l chinui cu o porcarie de microcip implantat in corp?

Oare cum ar fi fost daca bunica si-ar fi gasit mai repede cheile printr-un sistem inteligent BringMeBack si nu si-ar mai fi lasat nepotelul atatea ore singur in casa?

Oare cum ar fi fost daca atunci cand mi-am pierdut portofelul cu acte, ar fi existat BringMeBack si n-ar mai fi trebuit sa dau anunt la Monitorul oficial, alte ziare si nici sa le refac?

Oare cum ar fi fost daca atunci cand mi-am pierdut telefonul, ar fi existat BringMeBack? N-as mai fi pierdut zile in sir sa recuperez contactele din agenda prin prietenii comuni…

Dar ce face BringMeBack?

– Iti marchezi obiectele de valoare cu produsul BringMeBack. Fiecare marker are un cod unic.

– Inregistrezi codul unic pe www.bringmeback.ro si stabilesti pentru fiecare obiect in parte o recompensa.

– Gasitorul va introduce codul obiectului gasit pe pagina www.bringmeback.ro si va afla recompensa, fiind astfel motivat sa returneze obiectul.

– Tu vei decide daca returnarea sa se efectueze direct catre tine sau anonim prin intermediul BringMeBack.

BringMeBack garanteaza ca iti poti recupera obiectul in 24 de ore cu o probabilitate de 90%. BringMeBack este un serviciu disponibil la nivel international care te ajuta sa iti recuperezi lucrurile de valoare pierdute, indiferent de locul in care le-ai pierdut, in tara sau in strainatate. Serviciul functioneaza deja in cinci state europene (Germania, Elvetia, Austria, Italia si Romania).

Deci… BringMeBack sau Recuperează inteligent!

pierderi

bringmeback

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe