Blogger Profi Club va promoveaza!

by Irina Bartolomeu
Blogger Profi Club este un club select format din bloggeri profesionisti, ce imbina foarte bine talentul, munca si seriozitatea, care isi doresc ca aceste calitati ce ii definesc sa fie valorificate la maximum, atat de catre bloggerii care fac parte din acest club, cat si de catre advertiserii interesati de promovari online prin intermediul unor bloggeri profesionisti!

Puterea blogosferei a inceput sa isi spuna cuvantul si in Romania si acest lucru mai ales pentru ca avem in tara multi bloggeri talentati, dar si pentru ca sunt din ce in ce mai multi romani care citesc zilnic bloguri. Un motiv in plus pentru ca cea mai buna metoda de promovare online pentru advertiseri sa devina la momentul actual cea prin advertoriale publicate pe bloguri. Astfel, advertiserii care aleg aceasta metoda de promovare, nu numai ca anunta publicul despre produsele si serviciile oferite, dar mai fac si trafic si mai ales pagerank pe site-urile acestora, crescand in ochii motoarelor de cautare!
La aceste schimbari in domeniul promovarilor online ne-am aliniat si noi, un grup de bloggeri profesionisti, aflat la inceput de drum, dar in crestere continua, astfel incat sa putem veni in intampinarea voastra cu o colectie de bloguri foarte atent selectionate, coordonate de bloggeri talentati, muncitori si seriosi, pentru a va face munca mai usoara atunci cand doriti sa va promovati produsele si serviciile!
Drept urmare, asteptam cu interes cat mai multe propuneri de promovari produse, servicii, siteuri si bloguri, campanii, evenimente etc., la adresa de e-mail auto.vital@yahoo.com (pentru promovari colective) sau separat, pe paginile de contact ale blogurilor din lista de mai jos (pentru promovari individuale)!
La momentul actual, din Blogger Profi Club fac parte, in ordinea inscrierii:
Mentionam ca lista nu este definitiva, la aceasta se pot adauga in continuare si alti bloggeri  care indeplinesc cele 3 conditii esentiale de mai sus!

You may also like

3 comments

Haotik 02/05/2013 - 13:46

Profi fara un domeniu cumparat….
puterea blogosferei….

eu vad putin altfel lucrurile sincer. Doar ca nu-mi mai place sa comentez pe subiect.

Reply
Constantins 02/05/2013 - 14:26

Da, tipic romanesc! 🙂
Imediat dupa ce lansezi un proiect in Romania apar si criticile! Nu conteaza daca proiectul este bun sau mai putin bun, daca este de perspectiva sau nu sau daca imi permiti un joc de cuvinte, daca este haotik sau nu! 🙂
Dar, cum in Romania si publicitatea negativa se dovedeste a fi una pozitiva pana la urma, nu imi ramane decat sa iti multumesc pentru citirea articolului, pentru comentariu si pentru publicitate! 🙂
Si sa nu uit…blog-urile de pe subdomenii gratuite se pot muta oricand si pe domenii proprii! Chiar avem in grup vreo 3 blog-uri care au fost recent astfel schimbate! 😉
Toate cele bune si multumesc inca o data! 🙂

Reply
Cudi 17/10/2013 - 16:56

Inca un Alister. Irina, ai dezactivat Akismetul? :)))

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe