Blogger ambasador la Webstock

by Irina Bartolomeu

Săptămâna se încheie cu vești bune: sunt blogger ambasador la Webstock. Ce înseamnă acest lucru? Vă voi ține la curent cu tot ceea ce se va întâmpla la Webstock.

Dacă nu știați, Webstock este este cel mai important eveniment dedicat social media de la care niciun blogger nu ar trebui să lipsească. Pe 26 septembrie, comunitatea online locală își dă întâlnire la Webstock.

Ce-mi oferă mie Webstock? Cea mai buna oportunitate de a înțelege tendințele social media, comunicarea și interacționarea cu personajele importante ale industriei online, dar și creativitatea campaniilor lansate în ultimul an în social media. Și nu numai tendințe, pentru că speakerii invitați oferă adevărate lecții de viață – inițiativă, energie, ambiție. 

Trebuie să mai știți că, dacă ați lansat un proiect inedit în ultimul an, îl puteți înscrie în Webstock Awards, până pe 1 septembrie a.c., într-una din cele 12 categorii: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile applications, Instagram campaigns, Innovation, Social Campaigns în online, Video blogging; preselecția se va desfășura în perioada 3-8 septembrie, iar jurizarea efectivă în perioada 9-19 septembrie.

Evenimentul este organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone. Mai multe detalii puteți afla de pe site-ul Webstock.

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe