Artă oferită-n DAR

by Irina Bartolomeu

Despre The Art of DAR v-am mai povestit. Dar ceea ce nu stiti este ca sâmbătă, 15 decembrie 2012, ora 19:00, la Teatrul Evreiesc de Stat, București, va avea loc evenimentul ,, Artă oferită-n DAR”. Evenimentul, organizat de către „The Art of DAR”, respectiv fundațiile ADEPT și Agapis, în colaborare cu Teatrul Evreiesc de Stat, va consta în punerea în scenă a cunoscutei piese ,,Jocul Regilor”, expunerea și prezentarea produsului exclusivist ,,The Art of DAR” și alte DAR-uri transilvănene, pentru spectatori.

The Art of DAR”, reprezintă 1001 opere de artă, cu miere sau gem, create de meșteri transilvăneni la inițiativa a două fundații: ADEPT Transilvania și AGAPIS Sălaj, pentru a promova și susține regiunile Târnava Mare și Valea Barcăului, biodiversitarea bogată, meşteşugurile, proiectele de dezvoltare rurală și produsele din cele două zone. Exclusivismul acestuia se datorează numărului limitat, 1001 operei de artă din sticlă argintată, suportului din stejar, linguriței de argint, realizate manual și calității superioare a produselor: mierea din Valea Barcăului și gemul preparat după o rețetă specială a Gerdei Gherghiceanu din Viscri, regiunea Târnava Mare.

Despre Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti nu pot spune decât ca are o istorie de aproape 130 de ani şi un profil distinct, manager fiind actriţia Maia Morgenstern.

Acestea fiind spuse, abia aştept să văd magistralul Joc al regilor. De obicei, inainte de a merge la teatru, caut cronici despre piese şi autori. De data asta, însă, merg pe mâna actorilor. Vreau să văd mai întâi piesa apoi am să vă povestesc cum a fost. Şi, bineînţeles, abia aştept şi poveştile exclusiviste ale The Art of DAR.

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe