5 lucruri despre Moș Crăciun și Tuborg Christmas Brew

by Irina Bartolomeu

Știai că…

  • – dacă vei pune în locul paharului clasic cu lapte (cu care îl întâmpini, de obicei, pe Moș) cel puțin o Tuborg Christmas Brew, Moș Crăciun va ajunge mult mai repede la tine cu cadourile? El va simți #ChristmasTaste și va ajunge la tine mai iute ca vântul și ca gândul! 🙂  (iată de ce: https://www.youtube.com/watch?v=bMTkGzy6-yo)
  • – apropo de lapte & Moș Crăciun, știai că, în 1993, Thomas Tingstrup, împreună cu art directorul Henrik Juul și jurnalistul Jacob Ludvigsen au trimis un comunicat de presă prin care anunțau introducerea Tuborg Christmas Brew într-o cutie cu lapte? 2.500.000 de sticle au fost vândute în ziua următoare!

TUBORG_Christmas-600x282

  • dacă vei pune în brad globuri #ChristmasBrew, Moșul te va iubi mai mult și îți va lăsa de două ori mai multe cadouri? 🙂

glob

 

  • în prima vineri a lunii noiembrie, mai exact J-Day, ajutoarele Moșului – Crăciunițele albastre – sunt prezente în 31 de țări, printre care și România? De 33 de ani, o adevărată tradiție și sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului, însoțită chiar și de tunuri de zăpadă artificială (în Danemarca)! Tuborg Christmas Brew s-a lansat, și în acest an, pe piața românească și o veți găsi timp de 10 săptămâni!
  • reţeta a fost inventată în 1981, de către maestrul berar Per Krieger Lassen, prin amestecarea a trei tipuri de beri distincte? Tuborg Christmas Brew este o bere de culoare brun-roșcată, produsă din trei tipuri de malț, având o aromă distinctă de lemn dulce și un conținut de 5.6% alcool. Noi bănuim că Per Krieger Lassen este rudă cu Moș Crăciun! 🙂

 

You may also like

4 comments

Ioana 08/12/2014 - 12:31

Deci daca rețeta a fost inventată în anul 1981, lansarea Tuborg Christmas Brew nu poate să fie o sărbătoare ”de mai bine de 34 de ani”. Anul acesta se împlinesc exact 33 de ani.
Mi-a plăcut întotdeauna matematica, se vede, nu ? 🙂

Reply
irina bartolomeu 08/12/2014 - 18:38

Multumesc ca m-ai atentionat, Ioana! Am corectat acum 🙂

Reply
Simion 11/12/2014 - 10:57

Am citit foarte multe articole despre Tuborg Christmas Brew, dar pana acum, al tau este fruntas. Imi place mult, sper sa ii placa si mosului, sa-ti faca cadou o bere buna, asa ca de Craciun.

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe