Românce temerare, tur pietonal & expoziție

by Irina Bartolomeu

Asociația Cultour organizează sâmbătă, 11 martie, începând cu ora 11.00, turul pietonal ”Românce Temerare”.

Începem la ora 11.00, în Piața Universității și pornim, la pas, pe străduțele pline de povești ale româncelor care au marcat istoria orașului din anul 1800 și până în prezent. Vom descoperi parcursul extraordinar pe care l-au avut figurile feminine iconice ale Bucureștiului și vom învăța împreună povești emoționante și dureroase prin care au trecut. Traseul pietonal se va termina la sediul Biblioteca Metropolitană București – sectia pentru copii din strada Christian Tell, cu extraordinara expoziție „Femei marcante din istoria Romaniei”. Deschiderea evenimentului va fi realizată de minunata Oana Mihăilescu pe tema femeii contemporane.
Haideți să sărbătorim împreună importanța și frumusețea pe care o aduc femeile în viața noastră și să descoperim povestea lor!

Rezevarea nu este obligatorie, dar pentru a estima mai bine numarul participanților, este apreciată anunțarea prezenței în prealabil. Pentru întrebări și rezervări, îi puteți contacta la: info@asociatia-cultour.ro

Asociația Cultour organizează aceste tururi pietonale și activități educative pentru localnicii și turistii din Brașov și București cu scopul de a-i aduce pe aceștia mai aproape de orașele în care locuiesc. Are ca scop promovarea potențialului turistic și a valorilor locale prin încurajarea turismului responsabil și accesibil tuturor.

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe