RCA-ul si avantajele

In ciuda unora care comenteaza aiurea, am sa arat de ce RCA-ul sau raspunderea civila auto se dovedeste a fi utila. In urma cu cativa ani am avut un accident de masina. Impropriu spus accident. Un ins a intrat in plin in masina in care eram. Culmea, in parcare (la Semanatoarea). In urma impactului puternic, au fost avariate 3 masini, in lant. Ca un hopa mitica. Lovesti una si cad toate. Pe vremea aceea, nu exista rezolvarea amiabila asa ca aproape ca l-am luat de guler pe vitezoman si via politie unde am stat ore in sir pentru declaratii peste declaratii. Nu mai zic cum arata masina si ca abia am ajuns la service. Desi aveam full casco pentru masina, am preferat sa apelez la RCA-ul celui care m-a lovit. De ce sa ma folosesc de polita casco (care s-ar fi dublat in anul urmator in cazul folosirii pentru incidente) sau de propriul buzunar? Asigurarea RCA te scoate din impas atunci cand ai parte de un accident nefericit, neprevazut, din cauza unui sofer neatent.

Astazi recomand RCA ieftin datorita faptului ca, daca esti in criza de timp, la 15 minute dupa confirmarea comenzii, poti primi o copie a politei RCA pe e-mail si pe care o poti folosi pana primesti originalul. Nici nu mai trebuie sa te deplasezi pana la sediul lor. Totul se desfasoara online. Se poate plati online prin Visa/Mastercard, Maestro si Card Avantaj. Usor de folosit, poti afla tarifele dupa completarea unui simplu formular sau te suna ei pentru detalii.

Si daca tot suntem la capitolul asigurari, nu uitati de asigurarile de locuinta. Cica sunt obligatorii. Si la fel de utile. Asiguratorii.ro iti explica ce inseamna PAD – asigurarea obligatorie a locuintei, dar si ACL – asigurarea completa a locuintei.

Acest articol a fost citit de 7169 ori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.