Începe SuperBlog 2014, ediția de toamnă

by Irina Bartolomeu

SustinSuperBlog2014

Ești gata pentru o nouă provocare? Începe cea de-a noua ediție SuperBlog! Înscrierile au început pe 1 septembrie și se încheie pe 30 septembrie. Competiția SuperBlog 2014 se va desfășura în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie a.c. Detalii suplimentare, regulamentul de participare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

Lansat în toamna anului 2008, SuperBlog numără deja 8 ediții încheiate, peste 1300 de participanți și mai bine de 18.000 de articole scrise. Având ca obiectiv descoperirea și susținerea talentelor din blogosferă, competiția se adresează tuturor celor care dețin bloguri în limba română, indiferent de vechimea, traficul sau tematica acestora. Singura cerință este creativitatea, pe care participanții sunt invitați să o demonstreze în probe opționale pe teme dintre cele mai diverse, de la domeniul auto sau IT până la cărți, produse alimentare, cosmetice, servicii turistice, produse de curățenie, birotică etc.

Articolele sunt jurizate chiar de către reprezentanții de marketing / PR ai sponsorilor care propun probele în cadrul competiției, iar valoarea premiilor depășește, în această toamnă, 22.000 lei. Competiția este susținută de companiile Toyota, Farmec, Delaco, MarketOnline.ro, Komunomo, Colop, Total Pro Beauty, MediaDOT.ro, Paper Plus, Editura ALL, CND Turism – Vacante Speciale, Vila Alpin*** Straja.

Partenerii media: TVR2, RadioLynx.ro, revistele Connect și PHOTO Magazine, PRwave.ro, Comunicatedepresa.ro, 121.ro – Comunitatea femeilor senzaționale, Mujer.ro, toateBlogurile.ro, Orizonturi Literare, alături de bloggerii parteneri Nebuloasa.info, câștigători și veterani din edițiile anterioare ale competiției: ArenaIT.net, Tehnocultura.ro, Robintel.ro, mnealui.info, SexulSlab.info, tulips-and-sparkles.blogspot.ro, Irina.Bartolomeu.ro, romaniistiuromaneste.wordpress.com, tomaaurora.blogspot.ro.

Organizatorul competiției este SwissPlan.biz

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe