Încep înscrierile la Şcoala IAA de Marketing şi Comunicare

by Irina Bartolomeu

Şcoala IAA de Marketing şi Comunicare, cel mai complex program de pregătire profesională, destinat tuturor celor ce lucrează în industria de marketing şi comunicare, dă startul înscrierilor pentru Modulul Fundamentals of Marketing & Communication şi Digital Marketing & Communication.

Modulul Fundamentals of Marketing & Communication se adresează celor care lucrează în departamentele de marketing, comunicare sau publicitate, cu studii superioare sau în curs de absolvire a studiilor superioare, cu maxim 3 ani de experienţă în domeniu. Înscrierile se pot face până la data de 24 februarie 2017. Cele 18 zile de curs se vor desfăşura în perioada 10 martie – 1 iulie 2017. Mai multe detalii despre înscriere şi taxele de şcolarizare se găsesc pe site-ul Şcolii IAA.

Modulul Digital Marketing & Communication se adresează mid managerilor şi seniorilor din marketing şi comunicare. Înscrierile se fac până la data de 3 martie 2017. Cele 18 zile de curs vor avea loc în perioada 17 martie – 8 iulie 2017. Mai multe detalii despre înscriere şi taxele de şcolarizare se găsesc pe site-ul Şcolii IAA.

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe