Cursuri gratuite pentru persoanele cu dizabilități

by Irina Bartolomeu

Cursurile gratuite se adresează persoanelor cu dizabilităţi din regiunea Bucureşti – Ilfov care au studii medii şi drept de muncă. Sunt disponibile cursurile de florar-decorator, brutar și lucrător în comerț.

Persoanele interesate pot contacta Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 la office@dgaspc6.com pentru a-şi exprima opţiunea referitoare la ce curs doresc să urmeze.

Prin intermediul sustenabilităţii proiectului ,,O altă perspectivă a dizabilităţii prin calificare pe piaţa muncii”,  ID proiect: 124486, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 va continua în anul 2017 şi în anul 2018 demersurile de facilitare a accesului pentru 75 de persoane cu dizabilităţi (pe an) pe piaţa muncii printr-un program de calificare ce presupune cursuri, activităţi de consiliere, evaluare psiho-socială şi aptitudinală.

Proiectul ,,O altă perspectivă a dizabilităţii prin calificare pe piaţa muncii”,  ID proiect: 124486, a fost cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul Social European POSDRU 2007-2013 şi a contribuit, în mod direct, la atingerea obiectivelor Axei Prioritare 6 şi ale Domeniului Major de Intervenţie 6.2., având ca obiectiv general dezvoltarea competenţelor profesionale prin cursuri pentru 230 de persoane cu dizabilităţi în scopul creşterii gradului de integrare pe piaţa muncii.

FreeImages.com | Beverly Lloyd-Roberts

You may also like

1 comment

Nita cristina 17/09/2017 - 12:30

Buna ziua! Soțul meu a suferit un grav accident de munca in urma căreia a rămas cu ceva sechele. E operat la amandoua picioarele, la o mâna pe care nu o folosește prea bine,are sonda si a suferit si o ruptura de bazin. Este bine acum, doar ca e mai încet și nu poate face efort fizic susținut. Pentru a nu cădea psihic m am gândit ca i ar prinde bine o reorientare profesională, un curs care sa i dea încredere ca mai poate face cateceva, ca nu e inutil. Am tot căutat și V am găsit pe dumneavoastră unde cred ca ar putea sa se integreze ușor. Cursul de decorator florar , după părerea mea, l ar impulsiona , mai ales ca iubește natura. Va mulțumesc din suflet! Aștept un răspuns , oricare ar fi.

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe