Cris-Tim iti face copilul superstar!

by Irina Bartolomeu

“When I grow up / in a year or two or three, / I’ll be happy as can be /like a birdie in a tree.”  Va mai amintiti de fetita aceea dragalasa, cu ochii albastri, care a obtinut primul ei rol la varsta de 3 ani si un Oscar special la 6 ani? Iubita de o lume intreaga pentru calitatile sale de cantareata, dansatoare si actrita. Copilul minune al Americii anilor ’30 era capabil, la 5 ani, sa memoreze toate replicile din film si toti pasii de step… Aceasta a fost Shirley Temple.

Dar de nazdravanul Kevin din seria “Singur acasa” ce spuneti? A debutat la 4 ani intr-o piesa pusa in scena pe Broadway, iar la 8 ani isi facea debutul in film – “Rocket Gibraltar”. La 9 ani era deja un star. Macaulay Culkin.

Pe Jodie Foster o cunoasteti din “Tacerea mieilor”. Dar cati dintre voi stiti ca Jodie a aparut de la varsta de 3 ani in reclame?

O alta actrita celebra a debutat de la 7 ani in lumea filmului. “E.T”, regizat de Steven Spielberg. Drew Barrymore.

In lumea artelor plastice, lucrarile unei pictorite in varsta de… 2 ani au fost expuse intr-o celebra galerie de arta din New York. La 5 ani, a urmat o alta expozitie cu picturi vandute in doar 7 zile. Aelita Andre este cea mai tanara pictorita din lume.

Elaina Smith din Coventry, West Midlands (Marea Britanie) are 7 ani si realizeaza saptamanal o emisiune de radio la postul local Mercia FM; da sfaturi inedite pentru viata… “Viata e atat de frumoasa!” spune ea.

Jean Piaget, cunoscut pentru contributiile sale in domeniul psihologiei dezvoltarii, a publicat prima lucrare stiintifica la varsta de 10 ani.

Fiecare domeniu a avut un copil celebru. Arthur Rimbaud, poetul francez, precursor al simbolismului, a fost caracterizat de Victor Hugo drept “copilul Shakespeare” pentru ca prima sa scriere, “Les etrennes des orphelins”, fusese publicata la varsta de numai 10 ani…

In sport, Tiger Woods poate fi considerat un copil minune. A invatat golf de la 2 ani, iar la 8 ani castiga primul campionat “Junior World Golf Championships”.

In lumea muzicii, Mozart a fost copilul minune, supranumit “copilul de aur al Austriei”. La varsta de 3 ani canta la pian, la 5 ani compunea prima sa piesa pentru instrument, iar la 6 ani sustinea deja concerte publice. Iar Chopin a compus una dintre poloneze la numai 7 ani…

Michael Jackson, un alt copil celebru, numit de prestigioasa revista “Rolling Stone”, drept “un fenomen”. La 6 ani se alatura fratilor Jackson ca muzician de backup, iar la 8 ani sustine partea vocala a formatiei “The Jackson 5”.

In Romania, Cleopatra Stratan a inregistrat primul album muzical la varsta de… 3 ani, avand nu mai putin de 5 recorduri incluse in  Guiness Book: cea mai tanara interpreta care a inregistrat un album, cea mai tanara interpreta intr-un concert de 2 ore, cea mai bine platita artista tanara – 10.000 euro pentru o singura piesa, cea mai tanara interpreta care a primit 3 premii MTV si cea mai tanara interpreta care a inregistrat un hit national (faimosul “Ghita”).

Dar pe… Luiza o stiti? Fetita aceea dragalasa care a devenit o mica vedeta odata cu aparitia in spotul Cris-Tim. Spunea atat de frumos “Ssssalam ssssassesc” ca nu puteai sa n-o indragesti!

Ce au in comun toti acestia? Copii celebri in lumea intreaga, copii cu varste intre 3 si 7 ani care s-au facut remarcati. Sunt motive care iti demonstreaza ca orice copil poate fi vedeta! Carismatici, isteti, ingeniosi, talentati, spontani, jucausi, creativi, dragalasi.

Dar ceea ce nu stiati, este faptul ca Cris-Tim iti face copilul superstar! Orice copil are stofa de vedeta, asa ca orice copil merita sa fie inscris in concursul Cris-Tim.

Mecanismul este urmatorul: realizeaza un filmulet in care copilul tau spune cat mai frumos cu putinta “salam sasesc” si raspunde la intrebarea “Daca ai fi tu mama mea si eu copilul, ce m-ai pune sa fac?”. Urca filmul pe platforma concursului: www.superstar.cristim.ro.

Pot fi inscrisi copii cu varsta intre 3 si 7 ani. Filmuletele sunt votate de public. Apoi, dintre primii 5 castigatori saptamanali in ordinea votului publicului, juriul decide 2 finalisti pe saptamana, in asa fel incat, la finalul celor 4 saptamani de concurs, sa existe 8 finalisti. Juriul este format din 2 reprezentanti ai departamentului de marketing Cris-Tim, regizorul noului spot si directorul de creatie al agentiei care realizeaza campania. Concursul se desfasoara in perioada 17 martie-13 aprilie, iar pe 14 aprilie vor fi anuntati cei 8 copii castigatori.

Unul dintre cei 8 copii cautati de Cris-Tim poate fi al tau. Pentru ca orice copil poate avea un talent ascuns, nedescoperit pana acum. Orice copil este ingenios, istet, spontan, carismatic. Iata, deci, motivele pentru care orice copil poate fi vedeta. Trebuie sa ai incredere in el. Copilul tau poate fi o noua Shirley, Kevin, Jodie, Drew, Michael ori Luiza!

Asadar, copilul tau poate fi un… superstar! Inscrie-l!

You may also like

3 comments

miruna 30/03/2014 - 20:10

de abia astept sa vad urmatoarea reclama!

Reply
irina bartolomeu 01/04/2014 - 11:17

primii 2 finalisti pot fi vazuti deja pe site-ul superstar.cristim.ro sau pe pagina de facebook Cris-Tim 🙂

Reply
» Castigatori campanie Cris-Tim 04/04/2014 - 11:00

[…] Irina Bartolomenu, care a participat cu această […]

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe