Concurs fulger! Invitatie dubla la filmul “Fata care promitea”

by Irina Bartolomeu

Update: LUPU DANIEL-MIHAI este castigatorul invitatiei duble la film!

———–

Am o invitatie dubla de dat la filmul “Fata care promitea”! O comedie cu Kristen Wiig, Annette Bening, Matt Dillon, Darren Criss si Christopher Fitzgerald.

Spuneti-mi (in comentarii la aceasta postare) care a fost cea mai trasnita promisiune sau minciuna pe care ati zis-o si de ce?

Concursul se desfasoara pana diseara, ora 23.59, iar maine dimineata anunt castigatorul (sau castigatoarea).

Invitatia este pentru miercuri 14 august, ora 19.30, Cinema City Sun Plaza (Bucuresti).

Kristen Wiig este Imogene, o tânără dramaturg din New York, care odată a avut succes şi care acum a eşuat din cauza unei crize de încredere în sine. Aflată într-o perioadă de profundă negare a realităţii după ce a fost părăsită de iubitul ei, un tip monden, Imogene îşi pune acum la bătaie talentul pentru crearea de drame pentru a înscena o sinucidere elaborată, pentru a atrage mila celor din jur. Dar încercarea i se întoarce împotrivă când se trezeşte că e pusă în custodia mamei sale, Zelda (Annette Bening), dependentă de jocuri de noroc, cu care nu era în relaţii tocmai călduroase. Acum trebuie să se ducă acasă la aceasta, în New Jersey. Disperată să se întoarcă la Manhattan, la cercul ei de aşa-zişi prieteni, e nevoită mai întâi să-şi rezolve, în fine, problemele cu familia, inclusiv cu unicul ei frate (Christopher Fitzgerald), cu iubitul ei The Bousche (Matt Dillon), dar şi cu un tânăr arătos (Darren Criss), care, împreună, o vor ajuta să-şi găsească locul pe lumea asta.  Asta este Fata care promitea! 🙂

 

Pentru mai multe sanse, puteti participa si la concursul de pe pagina mea de facebook. Acelasi tip de concurs si o invitatie dubla la filmul Fata care promitea.

You may also like

4 comments

LUPU DANIEL-MIHAI 12/08/2013 - 13:08

Am spus o minciuna care m-a costat serviciul. Ziceam alor mei ca merg la job, cand eu, de fapt, mergeam si faceam figuratie in videoclipuri, reclame si tot felul de filmari. Regret ca am fost atat de inconstient si batut in cap, incat sa cred ca banii de la filmari imi vor oferi satisfactie pe termen lung. Au fost foarte putini. Nu trebuia sa fi mers acolo. Mi-a fost o lectie de viata, iar acum lucrez cu constiinciozitate si daruire. Filmarile pe 40-50 de lei nu isi au rostul!

Reply
Batca Madalina Sorina 18/08/2013 - 13:42

O minciuna de a mea a fost cand i-am zis mamei ca nu am avut nimic de facut inttr-o zi de scoala cand de fapt am mers cu niste colege sa chiulim iar acest lucru il regret foarte tare pentru ca mi-a daunat la scoala si nu am mai putut primi o bursa, dar o sa invat ca pe viitor sa nu mai fac asa ceva.

Reply
irina bartolomeu 18/08/2013 - 13:45

Multumesc pentru raspuns… insa concursul s-a incheiat. Voi mai avea concursuri si in viitorul apropiat 🙂

Reply
Batca Madalina Sorina 18/08/2013 - 13:54

Ultima data cand am promis ceva nu m-am tinut de cuvant adica intr-o zi mama mi-a zis sa gaseasca casa in oridene pana se intoarce si nu era nimeni acasa si m-am gandit sa invit cateva prietene la mine sa petrecem timp de 2 ore cat lipsea mama dar cand ma sunase intre timp era galagie si i-am spus ca era de la televizor dar oricum banuia ceva si in plus nu mai conta ca i-am explicat tot si restul chiar nu mai conteaza.

Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe