Blogger acreditat la Future of Media 2015

by Irina Bartolomeu

Tot ceea ce s-a întâmplat după tragedia #colectiv, toate mobilizările de fapte bune și, mai ales, ieșirea oamenilor în Stradă se datorează social media. Un fapt pe care l-a recunoscut și Cristian Tudor Popescu în cadrul unui talk-show tv. El a spus, referindu-se la puterea Facebook, că generațiile actuale sunt mai inteligente decât generațiile Revoluției 1989. Social media arată, a nu știu câta oară, unitatea românilor în fața problemelor. Trebuie să recunoaștem și că, în ultimii ani, primele noastre surse de informare au fost furnizate de social media. Era firesc, deci, să apară schimbări majore în media, iar canalele clasice de comunicare (tv, radio, print) să fie depășite de noile tehnologii. Pe de altă parte, vorbind despre jurnalismul de calitate, putem spune că acesta s-a reprofilat în online, chiar dacă jurnaliștii buni îi numeri pe degete. 

Care sunt schimbările actuale din media, noile tendințe și inovații care își vor pune amprenta asupra platformelor de comunicare și cum vor redefini viitorul media, vor fi prezentate în cadrul conferinței Future of Media, care se va desfășura pe 26 noiembrie 2015, la Crowne Plaza Hotel București.

Specialiști din domeniu vor dezbate teme actuale, provocările și oportunitățile industriei și efectele pe care noile tehnologii le au asupra domeniului publicității, mobile și a altor platfome media. Unul dintre principalele obiective ale evenimentului va fi acela de a forma o imagine de ansamblu a viitorului și schimbărilor pe care noile media le au asupra jurnalismului, publicității si mediului mobile.

Evenimentul va reuni numeroși specialisti din media, advertising și mobile (TV&Radio, publicitate, digital, devices, aplicații mobile, publisheri online), care vor aduce în prim plan cele mai noi tendințe din media, strategii de comunicare eficiente în diferite mijloace media, tactici pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor din industrie.

Jurnaliștii și bloggerii care vor să participe la Future of Media 2015 se pot înscrie  aici: http://www.futureofmedia.ro/2015/inscriere.php

futureofmedia15

Ca blogger acreditat, vă voi ține la curent cu informații în timpul conferinței Future of Media. Ne vedem acolo?

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe