Webstock 2014, un eveniment cu tradiție

Pe 26 septembrie 2014, se va desfășura cea de-a șaptea ediție Webstock Awardscea mai importantă conferință dedicată social media din România, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an.

Proiectele și campaniile pot fi inscrise în competiție gratuit în perioada 15 iulie – 1 septembrie, într-una din cele 12 categorii: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile applications, Instagram campaigns, Innovation, Social Campaigns în online, Video blogging.

 În competiție pot participa doar proiectele care n-au participat la edițiile precedente Webstock Awards, iar un proiect poate fi înscris doar într-o singură categorie. Preselecția se va desfășura în perioada 3-8 septembrie și va fi realizată de către un juriu format din bloggeri și specialiști online. Jurizarea efectivă revine unui grup format din experți în marketing și persoane din agenții și se desfășoară în perioada 9-19 septembrie. Acesta va lua în calcul următoarele criterii: originalitate, design, structură, navigabilitate și funcționalitate, relevanță și interactivitate, însă în aprecierea proiectelor va conta foarte mult și experiența generală oferită de acestea.

Pentru mai multe detalii despre înscrierea proiectelor la Webstock Awards 2014 accesați linkul: http://2014.webstock.ro/premii/

Acest articol a fost citit de 9308 ori

Articole asemănătoare

1 comentariu pentru “Webstock 2014, un eveniment cu tradiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.