S-au lansat Samsung Galaxy S7 si S7 edge! Disponibile la Vodafone Romania din 21 februarie

by Irina Bartolomeu

Live update de la MWC Barcelona.

Principalele caracteristici Samsung Galaxy S7:
-30 de minute în apă
-slot pentru card
-F1.7, o mulțime de puncte de focus, motion panorama, se poate atașa lentilă,
-procesorul mai rapid cu 30% decât generația anterioară; un nou sistem de răcire întâlnit la navele spațiale și sateliți
-baterie – 3000/3600 mAh, vezi un sezon întreg Game of Thrones cu o singură încărcare a bateriei!
-connection car – pentru informații despre mașina ta, transmite datele în timp real direct pe telefon
-camera Gear 360; VR 30 mp, F2.0
-Samsung îl are ca invitat pe Mark Zuckerberg la MWC Barcelona. Asta da lovitură de imagine! Mark Zuckerberg, CEO Facebook, spune că a fost interesat de lumea virtuală; VR este următoarea platformă pentru a crea și împărtăși experiențe; facebook social VR app
– inspirație și inovație

Începând din data de 21 februarie, ora 21:00, noile Samsung GALAXY S7 si Samsung GALAXY S7 edge vor fi disponibile la pre-comanda pe site-ul Vodafone Romania, in reteaua de magazine proprii si in reteaua partenerilor.

Noile terminale de la Samsung – GALAXY S7 si GALAXY S7 edge – vor putea fi achizionate de la Vodafone Romania in varianta de memorie de 32 GB, pe doua culori: negru si auriu. La fiecare pre-comanda, clientii vor primi, in plus, un Samsung Gear VR, in limita stocului disponibil.

Pretul noilor terminale pentru utilizatorii Vodafone este de 0 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru Samsung GALAXY S7, respectiv 59 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentruSamsung GALAXY S7 edge.

Livrarea terminalelor care vor fi pre-comandate de utilizatori, in intervalul 21 februarie – 5 martie, se va face cu trei zile inainte de lansarea oficiala, respectiv pe 8 martie.  Noile Samsung GALAXY S7 si Samsug GALAXY S7 edge vor fi disponibile in intreaga retea de magazine Vodafone Romania, precum si online, incepand cu 11 martie 2016.

Mai multe detalii pe www.vodafone.ro

Rethink what a phone can dos7

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe