Samsung S20FE5G, pe post de acumulator extern

by Irina Bartolomeu

Spuneam, în articolul trecut, că am avut în teste, de la Orange, prin programul Orange Smartphone Tester, noul smartphone Samsung S20 FE 5G, cloud mint. Review-ul poate fi citit aici. 

Partea de încărcare am preferat s-o detaliez separat, la fel și funcția Wireless PowerShare.

Bateria de la Samsung S20FE5G este construită pe tehnologia Li-Polymer, cu o capacitate de 4500 mAh. Cu ecranul setat pe 120 Hz și o utilizare decentă, se poate ajunge la 2 zile de funcționare (dar nu gaming ? ). Suportă încărcare rapidă atât prin cablu, cât și wireless (cu încărcător wireless de 15 W care se cumpără separat). Cu încărcătorul din cutie (15 W), telefonul va fi încărcat în aprox. 2,5 ore.

Telefonul este prevăzut și cu tehnologie de încărcare wireless a altor dispozitive, adică telefoane, căști, smartwatch.  Asta se face prin funcția Wireless PowerShare, care se activează din setările telefonului. Apoi se suprapune cu dispozitivul care urmează să fie încărcat. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Funcția Wireless PowerShare sau cum să transformi telefonul într-un acumulator extern #SamsungS20FE5G #OrangeSmartphoneTester #powershare #wirelesspowershare

O postare distribuită de Irina Bartolomeu (@ibarts) pe

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe