Gianina Cărbunariu va reprezenta România la cea de-a 16-a ediție a Festivalului de Teatru de la Liège cu spectacolul Artists Talk, producție ARCUB

by Irina Bartolomeu

Gianina Cărbunariu va reprezenta România la cea de-a 16-a ediție a Festivalului de Teatru de la Liège cu spectacolul Artists Talk, o producție a ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și a Asociației Piese Refractare. Festivalul de la Liège reunește spectacole din Bolivia, Chile, Portugalia, Liban, România, Franța, Belgia, Polonia, Italia și SUA. Evenimentul se dorește o poartă deschisă către lume, un spațiu al interogării, o zonă a descoperirilor: „Credem că teatrul poate vorbi lumii, că o poate reinventa, că poate redefini granițe, schimba opinii, reflecta marile întrebări ale timpului în care trăim.”, spune Jean-Louis Colinet, directorul ediției din acest an.

Spectacolul vorbește despre responsabilitatea artiștilor în lumea de astăzi și are premiera în 25 și 26 ianuarie la Sala de spectacole ARCUB din Lipscani 84-90. Mai multe detalii despre spectacolul ARCUB:  http://arcub.ro/eveniment/artists-talk-3/

ARTISTS TALK

un spectacol de Gianina Cărbunariu

Cu: Ruxandra Maniu, Ilinca Manolache, Alexandru Potocean, Gabriel Răuță, Bogdan Zamfir

Scenografia: Dorothee Curio

Video: Mihai Păcurar

Muzica: Bobo Burlăcianu

Durata: 1 oră 45 minute, Reprezentații: 25 și 26 ianuarie

Bilete: 35 lei / preț redus în limita locurilor disponibile (promoție 1+1). Biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete ARCUB, în rețeaua agențiilor Eurolines și TUI TRAVEL CENTER, BiletFan – stația de metrou Unirii 1, Librăria Mihai Eminescu, punctul de vânzare bilet.ro de la Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta și online pe http://arcub.ro/bilete-2/, www.bilet.ro.

Spectacolul se joacă în limba engleză – acea engleză aproximativă în care se duc astfel de discuții la festivaluri internaționale, în limba română și în limba franceză. Pentru toate scenele există subtitrare în română și în engleză.

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe