Decoratiuni interioare

O fereastra fara perdea. Un pat fara cuvertura. Un perete fara tablouri. Cum arata? Ca o locuinta goala, fara personalitate. Pentru ca accesoriile fac totul. De la floarea din glastra asezata intr-un colt, perdeaua pictata care se asterne in valuri, tabloul abstract, cuvertura multicolora, ghemul de canepa din cosuletul de rachita si pana la pernele decorative de pe pat ori fotolii. Toate au un rost. Toate au farmecul lor. Toate dau personalitate locuintei tale.

Fie ca este vorba despre o garsoniera sau o vila, un accesoriu isi poate pune amprenta asupra intregii locuinte. Avem o serie de idei de amenajare a unei locuinte. Practice si ieftine. Sa luam exemplu cuverturile de pat copii. In camera copilului, o cuvertura de pat nu este doar decorativa, ci joaca si rol de protectie impotriva prafului. In celelalte camere, cuvertura de pat ITZA, simpla dar eleganta, matlasata, cu doua fete si la diverse dimensiuni.

Fiecare proiect este diferit si are o abordare unica. Fiecare loc optimizat, fiecare colt exploatat. Pentru confort maxim.

Acest articol a fost citit de 5305 ori

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.