Prin programul Vodafone Firsts, un roman a zburat pentru prima oara pe aripile unui avion

by Irina Bartolomeu

Concursul international “Pitch your First” a fost lansat de Vodafone Group in luna mai 2014, in 10 tari, printre care si Romania. Initiativa a fost menita sa ii incurajeze pe oameni sa faca lucruri extraordinare pentru prima oara, cu ajutorul tehnologiei mobile. Cele 10 tari in care Vodafone Group a desfasurat concursul au fost: Italia, Egipt, Ungaria, Marea Britanie, Spania, Africa de Sud, Qatar, Olanda, Germania si Romania. Vodafone Firsts ii ajuta si ii inspira pe oameni sa faca lucruri extraordinare, pentru prima data in viata lor, cu ajutorul tehnologiei mobile. La nivel international, Vodafone Firsts i-a avut in prim plan pe Mary Kom, campioana olimpica la box, originara din India, pe surfer-ul britanic Tom Lowe, pe muzicianul sud-african Spoek Mathambo sau pe bunicile originare din Olanda – An si Ri – care au zburat pentru prima oara cu avionul. Toate intitiativele #Firsts de pana acum se gasesc pe site-ul www.firsts.com

Prin programul Vodafone Firsts, Sveatoslav Vizitiu, un iubitor al sporturilor extreme din Cluj, si-a indeplinit de curand visul de a zbura pe aripile unui avion si a avut prima experienta de “wing-walking”, in Seattle, SUA.

Sveatoslav Vizitiu, in varsta de 29 de ani, este castigatorul Romaniei la concursul international “Pitch your First”, organizat de Vodafone in 10 tari. El a zburat la o inaltime de peste 4500 m, cu o viteza de peste 270 km/h, direct pe aripile unui avion Boeing Stearman din 1943.

“M-am uitat la un moment dat la un film vechi, in care o fata se plimba pe aripile avionului si mi-am zis ca as vrea sa fac si eu asa ceva. Si iata cum visul meu a devenit realitate, cu ajutorul Vodafone: am zburat pentru prima oara pe aripile unui avion, la o inaltime incredibila – practic, inaltimea de la care se sare, de obicei, cu parasuta. Imi amintesc ca, in primele 10 secunde, m-am blocat: a fost foarte greu sa fac un selfie, din cauza vantului, dar am reusit si m-am bucurat enorm ca am putut sa trimit poza imediat sotiei mele”, a declarat Sveatoslav Vizitiu, castigator “Pitch your First”.

Si iata cum, cu ajutorul Vodafone Firsts, visele tale pot prinde aripi. Si la propriu, si la figurat.

firsts

Sveatoslav Vizitiu, romanul care a zburat pe aripile unui avion

 

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe