50% reducere la toate cărțile pentru copii apărute la Editura Galaxia Copiilor

by Irina Bartolomeu

140 de titluri apărute la Editura Galaxia Copiilor, inclusiv noutăți din seriile de succes Pisicile Războinice, Exploratorii și Supraviețuitorii au o reducere de 50% pe durata vacanței celor mici, exclusiv pe site-ul editurii, www.all.ro.

Promoția este valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 6-12 februarie 2017.

Toate titlurile care fac parte din această promoție pot fi accesate într-o categorie specială din site, aici.

Portofoliul Grupului Editorial ALL de carte destinată copiilor s-a îmbogățit de curând cu titluri foarte așteptate de către micuții cititori, fiind completate seriile de succes.

Ultimul volum din seria Pisicile Războinice, Vremuri întunecate, de Erin Hunter, un bestseller internațional a cărui popularitate a depășit orice așteptări, este unul dintre titlurile așteptate cu nerăbdare în rândul celor mici, acum disponibil în cadrul promoției cu reducere de 50%.

Acestui titlu se adaugă alte două volume din serii de succes: Exploratorii. Cartea IV-a: Ultimul pas în sălbăticie și Supraviețuitorii. Cartea a IV-a: Un drum Primejdios, ambele fiind noi romane de aventuri de la creatoarele „Pisicilor războinice”.

Tătănuș Pipăruș. Câinele fantomă, de Claire Barker, o carte de aventuri pentru copii, cu o doză mare de sensibilitate, este un volum excepțional, care a intrat în luna decembrie în portofoliul Editurii Galaxia Copiilor. Scrisă cu multă inteligență, cu umor și cu empatie, cartea  se adresează copiilor cu vârsta peste 7 ani, dezvoltându-le imaginația și dragostea pentru lectură. Mai mult decât atât, le îmbogățește viziunea despre viață și moarte, la o vârstă la care se nasc în mintea celor mici o mulțime de întrebări în jurul acestor teme. Aceasta ediție are un aspect deosebit: coperte cartonate, cu lăcuire selectivă, iar la interior, ilustrații într-o culoare specială, misterioasă, în ton cu povestea. Dimensiunile volumului sunt ideale pentru mâinile micuțe ale copiilor.

Despre Editura Galaxia Copiilor

Cărţile apărute la Galaxia Copiilor se adresează micuţilor cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani. Are serii unice în România şi deţine un portofoliu important de cărţi cu autori români, volume educative şi de divertisment. Este editorul român al seriei Pixi, care se bucură de succes în peste 40 de ţări din Europa, și al seriei Pisicile războinice, de Erin Hunter, care s-a vândut în mai mult de 14 milioane de volume în peste 20 de țări și face parte din lista New York Times a celor mai vândute titluri. Editura Galaxia Copiilor este parte a Grupului Editorial ALL.

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe