Trupa Vunk va lansa primul documentar: “VUNK-Jur să spun adevărul”

by Irina Bartolomeu

De peste 13 ani, Trupa Vunk este trupa premierelor în rockul românesc. Cel mai bun concert românesc, primul show multimedia, primul afiș exclusiv din gifuri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Show-uri spectaculoase, utilizarea celor mai noi tehnologii și cântece ce aveau să fie pe primul loc în topurile radio de-a lungul a multor săptamani: “Pleacă”, “Așa și”, “Scapă-mă de ea” sau “Numai la doi”. În mai 2017, s-a lansat cel de-al 8 album al trupei, Extrovertit, în cadrul celui mai grandios show indoor,” Secretul tău.”

Trupa Vunk continuă seria premierelor în rockul romanesc și va lansa primul documentar: “VUNK-Jur să spun adevărul”.

Documentarul prezintă istoria VUNK, trupa premierelor și inovațiilor din muzica românească, din 1989, de când fondatorii trupei, Cornel ILIE și Nicu Sârghea, erau în clasa a patra,  și continuă cu tot procesul firesc al oricărui artist care-și dorește să trăiască pentru muzică si din muzică.

“Am ales să facem acest documentar pentru că vrem să demonstrăm că, dacă muncești temeinic și mergi pe drumul tău, poți face din pasiune o meserie. Noul val de artiști, indiferent cărui gen muzical aparțin, trebuie ajutați să nu se dea bătuți, atâta timp cât cred în talentul lor.

Veti vedea filmări din toate perioadele carierei, începând cu participarea la “Cântarea României” din 1988 și continuând cu momente cheie din 1989, 1990, 1992, 193, 1994, etc, până în prezent.

“Povestim despre curajul de a experimenta lucruri noi, despre cât de greu este să te depășești an de an, despre prietenie și încredere.

O parte importantă din documentar este dedicată fanilor, pe care i-am invitat să se filmeze și să ne trimită cele mai frumoase momente care îi leagă de noi la adresa documentarvunk@gmail.com.

Sunt sigur că vom avea surprize și vom descoperi multe povești inedite”, a declarat liderul formatiei Vunk, Cornel ILIE.

foto Matei Buta

You may also like

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest blog folosește cookies. Accept Află mai multe