Festival. Undercloud. 11 zile. Magic. Minunat. Teatru. Oameni. Momente.

un guest post semnat de Claudia Machedon

In perioada 1-11 septembrie a avut loc, la Muzeul Taranului Roman, Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD. Daca n-ati fost sub norisorul independent, sper c-ati fost deasupra lui, dar tot cu noi. In cazul in care n-ati luat contact cu nicio parte a cloud-ului, atunci ati pierdut o experienta unica.

Au fost 32 de spectacole, a fost prima editie cu trupe din strainatate (respectiv din Franta, Anglia si 10694886_816951908357337_2102713522_nUngaria), a fost super. Am zambit, am ras, ne-am bucurat, ne-am plans, am plans, am cunoscut oameni frumosi, am discutat cu actori, regizori, am vazut spectacole care mai de care mai interesante si, la final, am multumit pentru toate astea printr-un moment artistic surpriza prezentat in gala de inchidere. A fost o premiera la UNDERCLOUD ca voluntarii sa creeze ceva de-acest gen si le multumesc colegilor, caci de n-ar fi fost ei, nu mai era nicio premiera anul asta, in afara de cea cu trupele straine. Daca tot am ajuns aici, trebuie sa subliniez c-am fost extrem de placut impresionata de spectacolul de teatru-dans “A l’ombre de core“, al francezilor.

Am sa va las cu trailer-ul spectacolului, desi n-o sa va lamureasca cum ar face-o reprezentatia-n sine. Si chiar despre asta-i cumva spectacolul, despre real si virtual.

UNDERCLOUD este munca, este nesomn, este teatru independent de calitate, este o mare de oameni speciali.

Multumesc, UNDERCLOUD!

Acest articol a fost citit de 7423 ori

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* GDPR (obligatoriu)

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.