Ce?

Site WordPress

Implementare platformă, temă + pluginuri, customizare design temă și alte aspecte; actualizare & administrare.

Social Media

Creare conturi social media, administrare tehnică și de conținut. Campanii de publicitate social media.

Conținut de calitate

Scriu texte bine documentate. Conținut de calitate pentru bloguri și site-uri corporate.

Editare Video

Editare Video: lyrics video, clipuri, filme scurte.

Testimoniale

Dacă ai vreun site sau vreun blog de făcut, Irina e partenerul ideal pentru implementare digitală a ideilor! Pe lângă cunoștințele extensive într-ale platformei WordPress, Irina vine cu o grămadă de idei excelente care adaugă plusvaloare rezultatului final! Dacă-ți dorești un partener dedicat și creativ, Irina este alegerea cea mai inspirată!

Eugen Demetercă EugenDemetercă.com

Freelancer creativ și implicat, Irina este o continuă sursă de inspirație, de idei și de conținut. Cum se dovedește talentată deopotrivă la mânuirea cuvintelor și a aparatului foto, cât și la cunoștințele tehnice de blogging și social media, simt că, dacă aș menționa oricare dintre valențe, le-aș face o nedreptate celorlalte. Așa că o recomand pe Irina pe de-a-ntregul, cu tot ce are de oferit – și bun, și sincer, și frumos, așa cum îi este și firea. Poftiți de o descoperiți!

Claudia Pătrașcu Manager SwissPlan.Biz

Irina is a great person to work with! She is a committed and serious woman; her determination is inspiring and her will to succeed will take her even further in the coming years. No detail is to minor for her, and this is a big plus 🙂

 

Adrian Moisei Senior Editor e-mail REPORT, the first IT&C romanian electronic magazines