Toți pentru unul și unul pentru toți!

City Insurance, sponsorul oficial al Echipei Naționale a României, prin intermediul BlogalInitiative.ro ne provoacă să transmitem un mesaj jucătorilor naționalei înainte de  meciul cu Olanda, care are loc pe 26  martie la Amsterdam :

Am plâns, am râs, am cântat, am scandat, am chiuit și fredonat la fiecare reușită sau înfrângere. Cele mai mari emoții cu voi și prin voi le-am trăit. Teamă, bucurie, emoții, lacrimi, fericire, tristețe, speranță, iubire. De la strigătele de pe stadion și până la cele din fața televizorului; toate astea le-am trăit. 

 Voi sunteți urmașii lui Dobrin și Hagi. Voi sunteți echipa de aur care va duce România la mondialele din 2014. N-o să fie deloc ușor. Olanda are o echipă bună, ambițioasă, care luptă din răsputeri la fiecare meci.  Dar știu că voi sunteți mai buni și cu siguranță veți reuși să impuneți noi standarde în fotbalul românesc, prin performanță. Porniți cu dreptul, gândiți pozitiv, jucați și trăiți bucuria sportului rege! Toți pentru unul și unul pentru toți!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

sursa foto

Acest articol a fost citit de 44205 ori

Post Author: Irina Bartolomeu

1 thought on “Toți pentru unul și unul pentru toți!

    cadouri4you

    (26/03/2013 - 01:27)

    Poate isi va intoarce Providenta privirea catre noi si vom incepe sa redevenim echipa de fotbal care am fost odata. Sa ni se spele rusinea ultimilor ani.
    cadouri4you a scris pe blogul sau… Hainute bebelusi

    [Raspunde]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CommentLuv badge