Webstock 2017

Webstock 2017, ajuns la cea de-a X-a ediție, va avea loc pe 29 Septembrie, la JW Marriott Hotel București. Și în acest an voi fi blogger acreditat la Webstock 2017. Este cel mai mare eveniment de social media din România, care reunește comunitatea pasionaților de online și aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media. De aceea, dacă ești blogger sau lucrezi în industria online, n-ar trebui să lipsești de la acest eveniment.

Ca de fiecare dată, Webstock include Conferințele Webstock și Premiile Webstock, care oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an.

Premiile Webstock 2017 se vor desfășura pe parcursul a două etape: propunerile de nominalizare și jurizarea (ce include preselecția nominalizaților și jurizarea finală). Propunerile la Webstock Awards se vor desfășura în perioada 3 iulie – 8 septembrie 2017, sunt gratuite și pot fi făcute de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea online a formularului online, iar jurizarea se desfășoară în perioada 12-22 septembrie. Proiectele pot fi înscrise în formularul de aici.

Dacă ești companie, ai acces Full-Day la eveniment prin achitarea taxei de 200 RON + TVA sau poți solicita acreditare ca blogger pentru acces Full-Day sau ca specialist pentru acces Half-Day. Detalii, aici.

Read more about Webstock 2017

Evensys a lansat eBook-ul „60 de previziuni care contează în digital marketing, în 2017”

Evensys a lansat eBook-ul „60 de previziuni care contează în digital marketing, în 2017„. 60 de specialişti din marketing, comunicare şi mobile spun care este cea mai importantă tendinţă pe care oamenii de marketing trebuie să o ia în considerare anul acesta. Ebook-ul poate fi descărcat gratuit de aiciRead more about Evensys a lansat eBook-ul „60 de previziuni care contează în digital marketing, în 2017”

3 Decembrie ALTfel

Pe 3 Decembrie, în întreaga lume, se celebrează Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. În România există 697.169 persoane cu dizabilități, din care 60.859 sunt copii cu dizabilități.

Niște oameni s-au gândit că ziua asta n-ar trebui să treacă neobservată și au pus la cale o serie de evenimente reunite sub numele 3DecembrieALTfel. Evenimentele se vor desfăşura cu sprijinul Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Read more about 3 Decembrie ALTfel

Blogger acreditat la Future of Media 2015

Tot ceea ce s-a întâmplat după tragedia #colectiv, toate mobilizările de fapte bune și, mai ales, ieșirea oamenilor în Stradă se datorează social media. Un fapt pe care l-a recunoscut și Cristian Tudor Popescu în cadrul unui talk-show tv. El a spus, referindu-se la puterea Facebook, că generațiile actuale sunt mai inteligente decât generațiile Revoluției 1989. Social media arată, a nu știu câta oară, unitatea românilor în fața problemelor. Trebuie să recunoaștem și că, în ultimii ani, primele noastre surse de informare au fost furnizate de social media. Era firesc, deci, să apară schimbări majore în media, iar canalele clasice de comunicare (tv, radio, print) să fie depășite de noile tehnologii. Pe de altă parte, vorbind despre jurnalismul de calitate, putem spune că acesta s-a reprofilat în online, chiar dacă jurnaliștii buni îi numeri pe degete.  Read more about Blogger acreditat la Future of Media 2015

De ce trebuie să mergi la eTravel Conference 2015

În general, când trebuie să plec undeva – altă localitate din România sau altă țară – mă informez de pe blogurile de travel și, uneori, și din cărțile/ghidurile turistice. De cele mai multe ori am ajuns la concluzia că unele cărți sunt atât de prost scrise, încât nu merită să pierzi vremea răsfoindu-le. Pentru că bloggerii nișați pe turism știu să-ți explice detaliat cum/ce/unde/cât/când pentru fiecare destinație în parte. Iar eu, la rândul meu, prefer să scriu, mai degrabă, reportaje de călătorie, așa cum mi-a plăcut și cum am văzut locul respectiv; așa cum am scris despre Amsterdam, orașul contrastelor, despre Bruxelles, orașul de sticlă sau despre Brașov, orașul sufletului meu.  Read more about De ce trebuie să mergi la eTravel Conference 2015