Profilul perfect pentru Linkedin (infografic)

Experții în carieră de la Linkedin spun cum ar trebui să arate un profil perfect:

”Building a robust profile is easier than you think. Start with your photo, position, industry and education- this makes it easier for your professional network and recruiters to find you. Make finishing touches by adding your location, skills and a summary. Not sure what to say in your summary? We’re making this simple for you by providing a suggested summary – all you need to do is personalize it.”

Read more about Profilul perfect pentru Linkedin (infografic)

Muzeul Metropolitan din New York oferă gratuit peste 400000 de imagini

Unul dintre cele mai mari muzee ale lumii, Muzeul Metropolitan din New York (cunoscut, pe scurt, The Met) pune la dispoziția utilizatorilor, în mod gratuit, peste 400000 de imagini online. Fără nicio restricție (tip licență Creative Commons Zero). Read more about Muzeul Metropolitan din New York oferă gratuit peste 400000 de imagini

Black Friday de iarnă la Media Galaxy

Media Galaxy®, unul dintre cei mai importanți retaileri electro-IT din România, surprinde clienții cu o săptămână de reduceri în cadrul campaniei Black Friday de iarnă. Astfel, în perioada 16 – 22 februarie, retailerul a pregătit oferte promoționale pentru mii de produse din toate categoriile. Promoția este valabilă atât în rețeaua de magazine, cât și pe www.mediagalaxy.ro.

Oferta Black Friday de iarnă include discounturi la toate categoriile de produse:

  • Reduceri de până la 6000 lei la produsele din categoria Electronice: televizoare LED Full HD, camere foto, boxe portabile, căști etc.
  • Reduceri de până la 980 lei la Electrocasnicele Mici: stații de călcat, fiare de călcat, aspiratoare, storcătoare de fructe și legume etc.
  • Reduceri de până la 1500 lei la Electrocasnicele Mari: electrocasnice incorporabile, frigidere, mașini de spălat etc.
  • Reduceri de până la 320 lei la produsele din categoria Comunicații: tablete, dispozitive smartphone, carduri de memorie, cabluri de date USB etc.
  • Reduceri de până la 1000 lei la produsele din categoria IT: tablete, laptopuri, imprimante, multifuncționale, desktopuri, boxe, camere web, HDD-uri etc.
  • Reduceri de până la 150 lei la produsele din categoria Entertainment: jocuri, tastaturi de gaming, cabluri HDMI, mousepad-uri etc.

Read more about Black Friday de iarnă la Media Galaxy

La mulți ani, Blogal Initiative!

În urmă cu 6 ani, platforma Blogal Initiative a fost construită ca o punte între clienți, agenții și bloggeri, valoarea premiilor oferite depășind în prezent 200.000 de euro.

Trebuie să recunosc că și datorită platformei Blogal Initiative am crescut ca blogger, dovadă fiind cele peste 25 de campanii pe care le-am câștigat. Idei crețe, idei pe verticală. Cea mai mare realizare – prin intermediul Blogal Initiative – a fost premiul obţinut la competiţia Blogger European 2013 – o vizită de studiu la Bruxelles, în inima instituțiilor europene. Apoi expoziția de fotografie ”Romeo și Julieta” la Teatrul Masca (pe care ulterior am ”plimbat-o” și pe la Târgu Mureș, la Hotel Privo). Dar, dacă privesc în urmă, toate campaniile au reprezentat o realizare; am scris ori de câte ori mi-a plăcut tema, am scris din experiență. Uneori a fost tema cea care m-a atras mai mult, alteori a fost premiul în sine. Cele care mi-au mers la suflet (și, mai ales, fiindcă rareori ”dau din casă”) au fost articolele Nu poti! Ba pot!Cățelul, o extensie a sufletului meu sau Cand teatrul e tacere...  Read more about La mulți ani, Blogal Initiative!

Consultare publică privind principiile destinate proiectului de lege care vizează reglementarea Domeniului de Nivel Superior „.ro”.

La începutul anului 2017, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale a anunțat că a decis anularea hotărârii anterioare cu privire la implementarea serviciului de înregistrare și mentenanță a domeniilor „.ro”, urmând să organizeze consultări publice.

În prezent, sunt 901130 domenii .ro, din care 44% sunt neutilizate.

MCSI a publicat deja un chestionar referitor la principiile ce vor sta la baza reglementării. Răspunsurile la întrebări și orice alt punct de vedere trebuie să fie transmise prin intermediul chestionarului online până la data de 28 februarie 2017. Read more about Consultare publică privind principiile destinate proiectului de lege care vizează reglementarea Domeniului de Nivel Superior „.ro”.

Ce zice legea – afli în timp real când se schimbă legislaţia românească

Ce Zice Legea este un proiect demarat de Code for Romania, care își propune să mențină cetățenii informați cu privire la legislația propusă și aflată în dezbatere la orice moment, pentru a încuraja societatea sa ia parte la discuțiile legate de aceasta.

Utilizatorul trebuie doar să îşi construiască un profil și să aleagă ce anume vrea să afle în timp real despre legi. Vei primi notificări când ceva se schimbă astfel încât să poți lua atitudine în cunoștință de cauză. În același timp echipa Code for Romania va da acces la legislația în vigoare şi va oferi, cu sprijinul Funky Citizens, un dicționar de legaleză și va explica pe cât posibil cele mai comune concepte de legislație pentru a ajuta orice persoană să fie cât mai corect informată. Read more about Ce zice legea – afli în timp real când se schimbă legislaţia românească